Всъщност няма договорки с ГЕРБ, външно министерство трябваше да си

...
Всъщност няма договорки с ГЕРБ, външно министерство трябваше да си
Коментари Харесай

Настимир Ананиев усеща напрежение и вибрация за външно министерство

„ Всъщност няма сделки с ГЕРБ, външно министерство трябваше да си пристигна в ПП-ДБ след ротацията “, уточни пред Българска национална телевизия депутатът от ПП-ДБ Настимир Ананиев.

„ Нашето решение беше, че вицепремиерът би трябвало да оглави този сектор. Няма нито една европейска страна, в която се съчетават постът министър председател и външен министър. Постът на министър председател и постът на външен министър са доста тежки “, посочи депутатът.  

07 февруари 2024, 13:07

От съглашението на ПП-ДБ и ГЕРБ: Денков ще е учебен министър

„ Според мен имаме стихия в чаша вода. Има едно напрежение, усеща се вибрацията. Може би тя е от друго място. След като имаме информация, че има клуб, в който са ходили магистрати, не знаем какво са правили в него, не знаем ходили ли са политици. Има доста въпроси, които би трябвало да се зададат. Всеки, който може да даде някаква информация по случая, би трябвало да бъде изслушан ", уточни Ананиев. Той означи, че има въпроси на които Министерство на вътрешните работи министърът Калин Стоянов би трябвало да отговори.

08 февруари 2024, 08:35

Лена Бориславова упрекна ГЕРБ в „ обществено страдалчество “ за външно министерство

„ Надявам се, че сътрудника Атанас Атанасов ще даде на комисията листата с имена на членове на клуба на Нотариуса. Това, което ме тормози е кой не е вътре в него. Кой е изваден от листата. Аз нямам доверие Атанасов да е седял на входа и да е записвал кой е влизал. Той е получил по някакъв метод лист, който би трябвало да бъде употребен “, счита депутатът от ПП–ДБ.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР