Всъщност, гинка не е просто отделно взето колосално безобразие, нека

...
Всъщност, гинка не е просто отделно взето колосално безобразие, нека
Коментари Харесай

Гинки за егоистично разграбване на България

Всъщност, " гинка " не е просто настрана взето колосално безсрамие, дано не се лъжем. Това е начало на качествено нов стадий на деградацията на нашата държавност. Първият управнически акт на действително притежаващата страната ни партия - гинки за егоистично плячкосване на България...

Държавата ни е похитена от една безскрупулна каста. Тя реализира на практика цялостен надзор върху четирите управляващи - законодателна, изпълнителна, правосъдна и медийна; може да принуждава с мека или груба мощ депутатите, тъй че постоянно да има тематични болшинства, като държи в ресурс за политически рекет партия-идиотка; постанова в опозиционната партия архаични тематики за дневен ред, които я вършат безусловно несъответстваща и тотално декоративна; и владее нужните манипулиращи и демагогски запаси да си поръчва мечтаните изборни резултати.

С други думи, ние имаме власт на една безскрупулна проолигархична каста, която употребява формалните демократични процедури, с цел да увековечава посредством избори безпределната си власт. Докато може да прави това посредством избори, тя ще го прави, след това ще обърне дебелия край и ще премине към репресии.

Защо споделям, че е начало на нов стадий?

Защото до неотдавна тази каста отнемаше от предприемачи обособени сполучливи бизнес-начинания и предприятия (хлебопекарна, рибовъдно стопанство, шивашки завод, консервна фабрика, шофьорска школа и други, върхът бе опитът да се заграби Дунарит.. ). Но в този момент към този момент въпросната алчна и хищна проолигархична каста мина към свръхконцентрация на собствеността у нас, като си " купува " стратегически бизнеси с основно значение за националната сигурност и стопанската система на страната.

В новия стадий се играе на доста едро, играе се суперрешетелно и с мегавълчи вкус. При това на страната, тоест на властта, се отделя ролята на средство, на инструмент за реализиране на тази цел - показва й се какво тя би трябвало да направи и й се виква Дръж!!!! Държавата у нас е дотолкоз похитена и превърната в маша, в пипало, в наемен корпус за бърза приложимост, че за участващите в нея има единствено четири варианти:

1. Да се стремят с цялостни сили да станат част от проолигархичната каста, където са милионите левове, че дори и милиардите...

2. Да извършват волята на прослойката, като паралелно с това на своето си равнище основават свои корупционно-грабителски кръгове - суджук-далавери, кум-гейтове, сват-шайки, свински вътрешности и други..

3. Да служат за подставени лица, мюрета, куци патета, червеи-примамки, с цел да се осъществят съответни покупко-продажби - против крупни хонорари, които компенсират отпадането им по-късно от хранителната верига...

4. Да откажат да бъдат употребявани, да излетят вечно от властта и да подсмърчат към нея, събирайки на изборите резултат, непосредствен до статистическата неточност.

Ето в такава България ние ВЕЧЕ живеем и първата гинка е ударът на камбаната, която оповестява нейното раждане.
Но ние сме умиращо общество и не разбираме за кого бие камбаната. Ето за какво като покорно и оглупяло стадо вървим към личното си заколение.

Довчера ни стрижеха безпощадно, до кръв.

От през днешния ден към този момент ни отреждат друга орис...

Б. ред. - Мнението на проф. Слатински е оповестено на фейсбук профила му.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР