Времето застудява, което може само да радва почитателите на червеното

...
Времето застудява, което може само да радва почитателите на червеното
Коментари Харесай

Как да преоткрием българското вино

Времето става студено, което може единствено да радва феновете на аленото вино. Защото какво по-хубаво от това да си сипем чаша от сгряващата напитка, до момента в който на открито вее и вали.
 Червено вино, антиоксидантът ресвератрол и какви са изгодите за здравето ни
7 изгоди от аленото вино за здравето

Как ни работи антиоксидантът в него

Страхотен подарък по случай Международния ден на мавруда и българското вино чака всички фенове и ценители на виното в края на този месец в София.

Ароматно вино ще се лее по време на второто издание на Urban Wine Fest Sofia на 29 октомври. Негов дом ще бъде Ларгото, където уредникът на събитието - Българската асоциация на винените експерти, ще се постави и точка на поредицата от тематични градски фестивали. 
 Снимка 591451

Всъщност, началото на фестивалния винен сезон беше на 15 октомври с Urban Wine Fest Varna. На 22 октомври Пловдив ще приветства своя Urban Wine Fest Plovdiv - тъкмо седем дни преди софиянци да изпълнят чашите си.

Тук е мястото да уточним, че акентът на поредицата Urban Wine Fest не е единствено върху аленото вино. Посетителите и в трите града могат да се запонаят и да опитат най-различни български видове. И тъй като виното обича храната, уредниците са се погрижили да има кулинарни изкушения, поднесени от майстори готвачи и подобаващи за съчетаване с вино, несъмнено.
 Снимка 591450

Urban Wine Fest Sofia ще предложи майсторски класове на всички, които желаят да дегустират и да научат повече за едни от най-интригуващите модерни български виновност. С помощта на експертите посетителите ще (пре)открият освен мавруда, само че и доста други не толкоз познати вина от одобрени производители от цяла България. А положителното въодушевление е обезпечено с доста музика, нови запознанства и незабравими страсти.

Urban Wine Fest Sofia ще се организира на 29 октомври от 12 до 21 ч.

Събитието с вход свободен, само че потреблението се заплаща на място. Още информация има.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР