Времето за летни ваканции вече е дошло и мислите на

...
Времето за летни ваканции вече е дошло и мислите на
Коментари Харесай

Време е за плаж, море …

Времето за летни ваканции към този момент е пристигнало и мислите на всички почиващи се насочват към морето, а в случай че ви е надалеч морето, то най-малко до близкия плаж. Момичетата преди заминаването бързат да актуализират летните си аксесоари.

Какво да предпочитате да изглеждате най-красивото и очарователно на плажа това лято?

Разбира се, най-важният детайл от плажния дрешник е банския костюм. Това не е просто парче плат, което крие нашите прелести от любопитни погледи, а през днешния ден това е произведение на изкуството. Банският костюм е в положение да подчертае всички преимущества на фигурата и да скрие минусите. Сега доста дизайнери избират затворени плътни модели, направени в състезателен или блестящ жанр, в сравнение с бикини. Днес е съвременно да изглеждате изтънчено, а не предизвикателно. Следователно на респект са банските от две елементи. Цветовата скица на банските костюми е доста разнообразна: типичен черно-бели, ярки цветове, ретро жанр и състезателен минимализъм. Бански от една част се допълват от асиметрия – презрамки с друга дебелина, геометрични изрязи в кръста, корема. Още по-добре, в случай че имате няколко разновидността – един за плуване, който е цялостен, и един отворен за слънчеви бани и тен.

За да се скриете от любопитни очи или от жаркото слънце, вземете парео със себе си. Това е парче плат или шал, които можете да завържете към врата, гърдите или талията. Парео ще ви помогне да скриете минусите на фигурата, в нея можете да се разхождате от хотела или къщата за отмора до плажа и даже да го употребявате като вечерно облекло. Важно е също да не забравите да носите със себе си плажна забрадка.

За да избегнете топлота и слънчеви удари в горещините, би трябвало да носите шапка. В стила са значими романтиката и безгрижността. Широки панделки, флорални преплитания, черупки – всичко това може да бъде украсено с лятна шапка.

Всеки път, когато отидете на плажа, не забравяйте да носите със себе си слънчеви очила. Те ще предпазят очите ви от ненужни бръчки и блестящо слънце. Ярки рамки, очилата летец са на мода, в състезателен жанр или в стила на 60-те години с плътна рамка.

Важен аксесоар е чанта за плаж. Можете да изберете чанта-кошница, или вид торба. Основното е, че се търси функционалност. Обърнете внимание, че има няколко отделения на плажните чанти. Можете да употребявате една за мокри облекла, а другата за сухи.

Не забравяйте за чехлите. Неудобно и неприятно да ходите по парещ пясък или камъчета боси или в обувки на висок ток. Изберете обувки въз основата на плат. Те са е по-удобни. И изхвърлете гумения чехъл. Мокрите им крайници ще се подхлъзнат, което може да докара до формиране на мазоли и ожулване.

И просто би трябвало да носите със себе си слънцезащитен крем, който ще защищити кожата ви от изгаряния. И тогава отмора, цялостна с приятни усещания, ви е обезпечена!

Източник: naselo.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР