Времето се затопли, наближава лятото, а с това и времето,

...
Времето се затопли, наближава лятото, а с това и времето,
Коментари Харесай

Честото миене на зъбите помага в битката с килограмите

Времето се затопли, наближава лятото, а с това и времето, когато се събличаме по бански и се печем на плажа. Всеки желае на морето да бъде слаб и строен, само че без да съблюдава изтощителни диети, които така и така са с временен резултат. Освен това забързаният ни темп на живот постоянно ни пречи да практикуваме някаква физическа активност. За благополучие, има няколко лесни трика, с които можем да стопим килограмите.

За задачата би трябвало да пиете задоволително вода - добре е да приемате по 1-2 чаши 30 минути преди всяко ястие. По този метод ускорявате метаболизма, а стомахът ви е частично цялостен и ще приемате по-малко храна. Освен това приемането на вода понижава желанието ви за сладко. Друго значимо предписание е, като седнете на масата, да не бързате да ядете на огромни хапки, да не мислите за проблеми, да не гледате телевизия или да не говорите по телефона.

Сънят също играе основна роля върху метаболизма и хормоните, които оказват помощ на човек да поддържа формата си. Затова пълноценният нощен сън не е за подценяване. По време на него се горят сред 50 -100 калории на час. Проучванията на Националния здравен институт сочат, че най-подходящата температура за спане е 19 градуса. Това оказва помощ на тялото да гори повече калории, с цел да поддържа подобаваща температура на тялото.

Препоръчително е и да се употребяват артикули, които спомагат на отслабването. Ако не може да се откажете от нормалната си храна, просто разнообразете менюто си със сьомга, яйца, ядки, зехтин, люти чушки и зелен чай. Те оказват помощ за усилване на метаболизма и изгаряне на калории. Ако ароматът на цитрусови плодове и мента понижават апетита ви, включете и тях. Трябва да забравите за възбраните за избрани храни. Ако ви се прииска да хапнете бисквитка или малко шоколад, направете го. Просто изяжте едно късче вместо 5 и го правете сутринта, с цел да имате задоволително време да изгорите калориите денем. Строгите забрани не водят до положително, предизвикват стрес и надлежно - нараснали равнища на неприятните хормони.

Миенето на зъбите по-често автоматизирано ще ви откаже да се храните по-често. Първо, тъй като храната не е толкоз вкусна, в случай че усещате мирис на мента в устата си. Второ, ще ви мързи да миете още веднъж зъбите си след всяко похапване.

И смехът оказва помощ за свалянето на килограми. Според изследване, оповестено в Международния вестник за затлъстяване, когато се смеем, разходът на сила се усилва с 20%.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР