Времето на Nissan Leaf изтича или поне така твърдят неназовани

...
Времето на Nissan Leaf изтича или поне така твърдят неназовани
Коментари Харесай

Nissan се отказва от най-популярната си „електричка“

Времето на Nissan Leaf изтича или най-малко по този начин настояват неназовани източници, осведомени с проектите на компанията пред авторитетното издание Automotive News. Електрическият модел бе показан през 2010 година и все още минава през втората си генерация, която евентуално ще бъде и неговата последна. Към момента от Nissan не разясняват новината, само че чакаме скоро и това да се случи.
`Nissan

Японската компания създава Leaf в три разнообразни завода в Япония, Съединени американски щати и Англия, само че се чака поетапно те да бъдат затворени доникъде на това десетилетие. На процедура това значи, че електрическият модел ще остане на пазара още най-вече три години преди да бъде спрян от произвеждане. Към момента знаем, че в завода във Англия ще се създава нов кросоувър на платформата CMF-EV, който ще дебютира през 2025 година.
`Nissan

Заедно с този кросоувър, японската марка възнамерява да показа още най-малко три електрически модела, един от който ще бъде пряк правоприемник на Leaf, все още няма информация по кое време ще се появят те, само че до 2030 година в портфолиото на компанията би трябвало да има най-малко 15 електрически коли.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР