Временно се ограничава движението на тежкотоварни автомобили по път I-5

...
Временно се ограничава движението на тежкотоварни автомобили по път I-5
Коментари Харесай

Миньорите не спират, блокираха още пътища! От АПИ се видяха в чудо

Временно се лимитира придвижването на тежкотоварни коли по път I-5 Стара Загора – Димитровград заради протестни дейности, оповестиха от пресцентъра на Агенция „ Пътна инфраструктура “ (АПИ). Тежкотоварният трафик се пренасочва по обходен маршрут Гълъбово – Раднево – Нова Загора и се контролира от „ Пътна полиция “.
Протестиращи миньори и енергетици през вчерашния ден блокираха основни пътни артерии в област Стара Загора. Малко преди 7:00 часа те ограничиха опцията за прекосяване през прохода Хаинбоаз в региона на село Гурково. Протестиращите блокираха и детелината на автомагистрала „ Тракия “ към Стара Загора и Хасково на 208 километър, основния път сред Стара Загора и Хасково в региона на село Загоре, основния път София- Бургас, както и придвижването пред Топлоелектрическа централа „ Брикел “.
Днес от синдикатите в комплекса „ Марица-изток “ отхвърлиха отправената покана за среща от страна на енергийния министър Румен Радев в Раднево и го поканиха на среща на митинга на детелината на автомагистрала „ Тракия “. По-рано от локалния профсъюз на КНСБ в Топлоелектрическа централа 2 осведомиха, че продължава блокадата на основни пътни артерии в Старозагорско, предава Лупа.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР