Временно изпълняващият длъжността президент на БФС Михаил Касабов обяви, че

...
Временно изпълняващият длъжността президент на БФС Михаил Касабов обяви, че
Коментари Харесай

Михаил Касабов: След като мачът беше свършил, заиграхме добре

Временно изпълняващият длъжността президент на БФС Михаил Касабов разгласи, че не е желал да се задържи толкоз дълго отпред на футболния съюз, само че това нещо се е случило по независещи от него аргументи. Също по този начин той добави за днешната загуба на България с 1:3 от Швейцария, че нашите са заиграли добре, когато мачът е бил приключил, т.е. откакто гостите ни поведоха с 3:0.

“Няма какво да се каже. Да, откакто мачът беше приключил, заиграхме добре. Знаете, че съм оптимист по принцип. Все отново това е първи мач, не могат да се създадат генерални заключения. Но играхме по-добре, изключително през второто полувреме. Тогава момчетата се отпуснаха и заиграха по-добре. Надявам се против Италия да играят целия мач по този начин, както играха през второто полувреме. Искам да видя България на първото място, само че би трябвало да сме реалисти. Целта е България да играе по-добре от последния квалификационен цикъл. Да надграждат”, сподели Касабов, след което приказва по тематиката “Извънреден конгрес на БФС”.

“Очаквах да бъда президент за къс интервал, да организираме конгрес и да се отдръпва. Но заради независещи от нас аргументи той се отсрочва два пъти. През юни конгресът е ексклузивен, уставът не разрешава той да е постоянен. През 2022-а е постоянен. Моята задача е да направя по този начин, че конгресът да протече демократично и транспарантно. И ви подсигурявам, че ще направя всичко допустимо. Който бъде определен от делегатите, да поеме. Само конгресът може да промени устава, това не може да стане административно. Конгресът може да одобри всякакво решение. Ако не ме лъже паметта, господин Порточанов дълго време съди БФС, че му беше понижен мандата. Не виждам да се случи нещо ужасно, че ще има постоянен конгрес. Не това е казусът на българския футбол”, добави актуалният президент на БФС.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР