Временно е затворен за движение участък от първокласния път София-Варна

...
Временно е затворен за движение участък от първокласния път София-Варна
Коментари Харесай

Временно затворен за движение е участък от пътя София - Варна в района на Търговище

Временно е затворен за придвижване сектор от първокласния път София-Варна в община Търговище. Ограничението е въведено на км 233 - сред разклона за село Васил Левски и разклона за компания " Енерсис " АД. Причината е пътно-транспортно произшествие, сигнал за което е получен в към 14,50 часа, оповестиха от пресцентъра на Областната дирекция /ОД/ на Министерство на вътрешните работи в Търговище.

Извършва се оглед на местопроизшествието. До приключването му придвижването в сектора ще се реализира по обходен маршрут: за пътуващите в посока Варна през селата: квартал " Бряг " - с. Съединение - с. Мировец - път II-51, или през Велики Преслав. А за пътуващите в посока София - разклона за с. Буховци - с. Макариополско- квартал " Бряг " на Търговище. Движението в сектора се контролира от екипи на бранш " Пътна полиция " и на Районното ръководство в Търговище.

По първични данни лек автомобил " Хюндай " с търговищка регистрация, пътуващ в посока Търговище, се е блъснал в строителна машина - фадрома, а след това - в крайпътна мантинела. Водачът на лекия автомобил е откаран за обзор в МБАЛ-Търговище, бил е контактен, допълниха за Българска телеграфна агенция от полицията.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР