Временно е затворен за движение участък от главния път София-Варна

...
Временно е затворен за движение участък от главния път София-Варна
Коментари Харесай

Катастрофа блокира участък от главния път София-Варна в района на Омуртаг

Временно е затворен за придвижване сектор от основния път София-Варна в региона на Омуртаг, заради злополука. Пътните настилки в област Търговище са мокри; вали слаб влажен сняг. Пътищата са опесъчени. Това заяви за Българска телеграфна агенция дежурният в Областното пътно ръководство.

Снежна завивка към 5 см се е образувала в региона на общините Омуртаг и Антоново. През нощта и сега в обработването на пътищата са били ангажирани 15 машини. Видимостта е добра.

От ОД на Министерство на вътрешните работи в Търговище оповестяват, че заради зародил тази заран пътен случай на основния път на територията на община Омуртаг - сред разклоните за село Панайот Хитово и града, сигнал за който е получен в 8.13 ч., краткотрайно ще бъде затворен за придвижване сектор от пътя. По първични данни пътнотранспортното произшествие е сред два товарни автомобила. Водачът на единия е откаран в МБАЛ-Търговище.

Временно са в действие обходните направления: за пътуващите в посока София-Варна леки коли - през моста за с. Камбурово - с. Илийно - с. Великденче - гр. Омуртаг; пътуващите в посока Варна-София леки и товарни коли се пренасочват от околовръстния път на Търговище през гр. Попово.

Движението се контролира от екипи на бранш "Пътна полиция " в регионалната дирекция и на РУ-Омуртаг.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР