Временно е преустановено движението по главния път София – Варна

...
Временно е преустановено движението по главния път София – Варна
Коментари Харесай

Катастрофа с пострадали затапи движението по главния път София – Варна в района на Търговище


Временно е прекратено придвижването по основния път София – Варна в региона на Търговище. Причината е злополука с потърпевши, оповестиха за Българска телеграфна агенция от Областната дирекция (ОД) на Министерство на вътрешните работи. Осигурен е обходен маршрут. 

Сигналът за пътния случай е подаден в 18:52 часа в оперативната дежурна част на дирекцията. Катастрофата е в сектора сред спирка " Момина чешма " и комплекс " Белият кон " край вилната зона на регионалния град. Веднага към мястото са ориентирани полицейски екип, екипи на пожарната и на " Спешна помощ ". По първични данни потърпевшите неотложно са откарани за прегледи в МБАЛ-Търговище. Движението на моторни транспортни средства в този сектор от пътя е краткотрайно прекратено и в двете направления.  

На пътувашите се предлага обходен маршрут. В посока София той е: с. Лиляк - с. Пайдушко - с. Божурка - с. Презвитер Козма, в посока Варна маршрутът е в противоположен ред. Движението се контролира от екипи на бранш " Пътна полиция " в регионалната дирекция на Районното ръководство, уточни представителят на дирекцията Ани Кръстева. От полицията поучават водачите да карат с нараснало внимание и съобразена скорост.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР