Временният заместник на уволнения Оле Гунар Солскяер - , даде

...
Временният заместник на уволнения Оле Гунар Солскяер - , даде
Коментари Харесай

Новият треньор на Ман Юнайтед: Ще си върша работата така, както аз знам

Временният заместител на уволнения Оле Гунар Солскяер - , даде своята първа конференция като треньор на . Тя се състоя към 36 часа преди значимото посещение на " алените дяволи " на Виляреал в :
" Моментът е доста прочувствен за всички в клуба. Работих с Оле през последните три години, а го познавам от доста по-дълго време. За мен бе доста тежко да схвана, че губи работата си. Наясно сме, че резултатите са всичко. Искам да му изкажа големи благодарности. Аз научих извънредно доста неща от него. Желая му всичко най-хубаво ", съобщи първоначално 40-годишния Карик.

" Подготвям тима за на следващия ден и ще дам най-хубавото от себе си. Познавам клуба доста добре, тъй като съм тук отдавна. Този клуб е моят живот от доста години. Не знам какъв брой дълго още ще е по този начин, само че това въобще не е нещо, за което мисля сега. Мачът е доста значим за нас. Ще свърша моята работа по този начин, както аз знам. Имам религия в себе си, щаба и играчите ".
" Червените дяволи " победиха Виляреал с 2:1 в първия конфликт на " Олд Трафорд " в края на септември, а сега са с равни точки с тях (7) на първо и второ място в Група F.
Ето и по какъв начин Майкъл Карик отговори на въпрос дали има желанието да остане дълго на този пост:
" Първо, минал е едвам един ден, откогато всичко това се случи. Мачът не е по никакъв начин надалеч и всичко, за което мисля, е този дуел с Виляреал. Имаме огромен мач и през уикенда. Трябва да реализираме положителни резултати и по-късно ще забележим какво ще се случи. Предстоящите решения на борда не са нещо, с което аз би трябвало да се занимавам. Фокусиран съм само върху мача на следващия ден. Други хора вземат решение какво ще се случи по-късно. Докато клубът ме желае, ще давам най-хубавото от себе си ", сподели някогашният футболист.

" Виляреал е доста добър тим. Добре проведен и добре квалифициран. Има добър баланс и ние доста почитаме този отбор. Срещнахме се към този момент два пъти и се познаваме по-добре. Мачът е значим и за двата тима ", добави още новият треньор на Манчестър Юнайтед.
На 28 ноември (неделя) отборът Майкъл Карик ще се изправи против в Лондон, а на 2 декември приема на " Олд Трафорд ".
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР