Временният треньор на - Майкъл Карик, изненадващо обяви, че напуска

...
Временният треньор на - Майкъл Карик, изненадващо обяви, че напуска
Коментари Харесай

Непобеденият Майкъл Карик си събра багажа и напусна Манчестър Юнайтед

Временният треньор на - Майкъл Карик, изненадващо разгласи, че напуща клуба, незабавно след края на мача против в четвъртък вечер. Новината бе доказана от " алените дяволи ", а някогашният футболист също изясни решението си:
" Огромни благодарности и най-хубави пожелания от всички в Манчестър Юнайтед към Майкъл, който реши да напусне клуба след 15 години безупречна работа като състезател и треньор. Тъжни сме, че той си потегля, само че почитаме неговото решение ", написаха от Юнайтед и прибавиха:
" Той ще бъде запомнен като един от най-хубавите халфове в историята на Манчестър Юнайтед, а напоследък и като треньор, който работи неуморно с двама мениджъри и оказа помощ за построяването на мощен състав, който Ралф ще наследи. Благодарни сме за неговото водачество в интервала на транзиция. Той постоянно е добре пристигнал и си остава една от легендите на клуба ", бяха думите на футболния шеф Джон Мърто.
" Времето, прекарано в този популярен клуб, ще остане като най-хубавите години от кариерата ми. Когато пристигнах тук преди 15 години и в най-смелите си фантазии не съм си представял, че ще печеля толкоз доста титли. Никога няма да не помни прелестните моменти като футболист и като част от треньорския щаб ", стартира Карик.
" Въпреки това, след дълги размисли, реших, че в този момент е верният миг да си потегли от клуба. Искам особено да благодаря на всички играчи и на целия екип в съблекалнята за дългите часове работа с толкоз прелестни хора. Вярвам, че построих дълготрайни другарства. Аз съм и постоянно ще бъда почитател на Манчестър Юнайтед и ще пристигам да виждам допустимо най-вече мачове. Искам да пожелая всичко най-хубаво на Ралф, на негоивя екип, на играчите, на почитателите и нека следва ярко бъдеще, а аз ще давам поддръжката си от трибуните като почитател ", приключи коментара си Майкъл Карик.
* По време на дейната си кариера в Манчестър той изигра 464 мача (2006 - 2018 година). За този интервал от време Карик завоюва 5 трофеи от Висшата лига, 2 Купи на Лигата, една Шампионска лига, една Лига Европа и едно Световното клубно състезание. Като старши треньор на Юнайтед той води отбора единствено в три срещи, само че не позволи загуба като посетител на Челси и победи Виляреал и Арсенал!

Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР