Временният треньор на Левски Елин Топузаков няма да продължи да

...
Временният треньор на Левски Елин Топузаков няма да продължи да
Коментари Харесай

Чуждестранен треньор поема Левски, Топузаков получава директорски пост

Временният треньор на Левски Елин Топузаков няма да продължи да води отбора и през идващия сезон. Появиха се клюки, че в случай че 46-годишният експерт класира сините за европейските клубни шампионати, ще получи избор на доверие и ще остане отпред на тима, само че това към този момент е ясно, че няма да се случи, макар резултатите на Топузаков до края на сезона. От новата акция Левски ще бъде воден от чужденец, а на някогашния капитан на сините е препоръчан управителен пост, написа " Тема спорт ".

Мажоритарният притежател Наско Сираков и краткотрайно изпълняващият длъжността изпълнителен шеф Даниел Боримиров са предложили на Топчо да стане началник на детско-юношеската школа. В момента академията е без човек, който директно да я управлява, откакто Йончо Арсов напусна клуба дружно със Станимир Стоилов и неговия щаб. За тази позиция се появи и вид в лицето на някогашния методист в школата Нестор Юруков. Той работеше в академията по времето, когато Даниел Боримиров бе началник на това звено. В момента преподавателят е съветник в тази на Лудогорец.

Топузаков започва треньорската си кариера точно от ДЮШ на Левски, след което бе асистент в първия отбор и на няколко пъти бе краткотраен ментор. През 2017 година пое Арда, а две години по-късно бе помощник на Георги Дерменджиев в националния тим. През предходната година се завърна на " Герена " и пое втория отбор на Левски, а от началото на април е ментор на първия тим.
 НКП на Левски: Искаме по-добри условия на стадионите, усещаме се като нарушители, набутани в кафези
НКП на Левски: Искаме по-добри условия на стадионите, усещаме се като нарушители, набутани в кафези

Ето какво написаха от НКП:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР