Временният треньор на Дунав - Мартин Ковачев, има доста трудна

...
Временният треньор на Дунав - Мартин Ковачев, има доста трудна
Коментари Харесай

В Дунав останаха без половин отбор за важния мач със Славата

Временният треньор на Дунав - Мартин Ковачев, има много сложна задача през днешния ден. Той мъчно ще събере 11 здрави футболисти за мача през днешния ден против Струмска популярност, написа " Мач Телеграф ".

Титулярите Мехмед Сабри, Емил Янчев и Мартин Костадинов са контузени, а през вчерашния ден Димитър Тодоров, Георги Вълчев, Никола Колев, Илия Миланов и Мирослав Будинов пътуваха до Разград за съвещания с лекаря на Лудогорец доктор Валентин Великов. Аут ще е и капитанът Йордан Димитров, който счупи костица на китката в мача против дубъла на ФК ЦСКА 1948. За да попълни групата, Ковачев повика петима юноши.

Както е известно, " драконите " имат минимални шансове за присъединяване на баража за Първа лига, само че те минават през наложителна победа над Славата. Гостите от Радомир обаче също нямат право на неточности в оставащите два мача, тъй като се борят със зъби и нокти за оцеляване.

" Сърцата ни са с вас, момчета! Пожелаваме ви неуморима сила и непрекъсната битка във всеки миг на мача. Вярваме във вашите умения и духа на тима. Да завладеете терена в Русе и да създадете незабравима победа! ", написаха почитателите в Радомир преди мача.
 В Дунав не си вършат сметки, а играят мач за мач
В Дунав не си вършат сметки, а играят мач за мач

Нямало потребност от ненужно напрежение
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР