Временният треньор на Барселона Серхи Бархуан остана доволен след победата

...
Временният треньор на Барселона Серхи Бархуан остана доволен след победата
Коментари Харесай

Треньорът на Барса: Много важна победа, посвещаваме я на Агуеро

Временният треньор на Барселона Серхи Бархуан остана удовлетворен след успеха над Динамо Киев, която резервира възможностите на „ каталунците “ да се класират на осминафиналите в Шампионската лига.

„ Много значима победа. Трябва да сме удовлетворени от това, което направихме, тъй като не беше елементарно. Играхме добре и останахме спокойни. През второто полувреме проявихме самообладание и по този начин се стигна до гола на Фати. Той е от футболистите, които ще дърпат тима напред “, съобщи Бархуан.

„ Всички знаеха какъв брой значимо е да спечелим този мач. Израженията по лицата на футболистите в съблекалнята бяха красноречиви. Когато зависиш единствено от себе си, си доста по-уверен. Не знам дали ще повеждам тима и против Селта в събота. Работя безрезервно, в противоположен случай играчите не биха ми се доверили “, продължи той.

„ Посвещаваме успеха на Серхио Агуеро. Всички се надяваме да се възвърне по-бързо. Нямах доста контакти с него, само че той е прелестен човек и извънреден футболист “, сподели още Бархуан.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР