Временният селекционер на България Георги Иванов – Гонзо каза след

...
Временният селекционер на България Георги Иванов – Гонзо каза след
Коментари Харесай

Гонзо: Много помия се изля върху играчите, но те показаха, че са мъже

Временният селекционер на България Георги Иванов – Гонзо сподели след ремито в Грузия (0:0), че е видял мъжка игра от страна на футболистите ни. " След загубата от Грузия не можем да приказваме за класиране. Предвид многото контузени в общ проект, предприехме тази концепция да се браним и на контраофанзива да спечелим по някакъв метод. Благодаря на футболистите за себераздаването и осъществяването на тактическите инструкции. Показаха, че са мъже. Много мръсотия се изля върху тях, само че обществото ни е такова ", съобщи Гонзо.

" Вие нападението го видяхте и с Гибралтар. Имаме Йомов, Неделев, Янков, Десподов - все футболисти, придаващи класа в офанзива. Ние трябваше да създадем най-хубавото. Класирането не ме интересува, ние сме отпаднали още след мача с Грузия. Исках себераздаване, видях доста неща. Много неща ще променим, които не могат да бъдат по този метод ", добави Иванов.

" Ще имам диалог с Борислав Михайлов, ще вземем най-хубавото за националния тим. Най-подходящ за треньор ще е този, който преценим ", приключи Георги Иванов.

„ Стояхме добре в офанзива, представихме се групово и добре в отбрана. Надявам се всеки да направи своята крачка в клубовете и да изглеждаме по различен метод есента. Не бяхме подготвени за този цикъл от мачове. Всеки би трябвало да си направи изводите и да мълчим. Много хора не играха по клубовете си или бяха контузени. Когато редуваш слаби игри, е обикновено да няма аудитория. Това са играчите на България. Виждате и младежите. Трябва да работим повече и да вдигнем равнището. Имаше отмалялост. Трябва да излязат повече играчи на открито, да отидат в чужбина. Видяхте в Грузия трима-четирима им вършат разликата, тъй като играят в чужбина. Със фамилията на Тошко Неделев сме 24/7. Някои хора да не не помнят, че футболистите бяха с кръв преди 24 часа. Всеки дава всичко за този тим. Виждате каква е обстановката в страната и в тима “, съобщи Николай Михайлов.

„ Целият лагер беше сложен. Повечето момчета не са играли, някои бяха контузени. Благодарен съм, че играхме мъжки през днешния ден, радва ме и това е пътят, съобщи Антон Недялков. - Катастрофата много ни разклати. Мен ми повлия и малко повече. Ние сме експерти обаче и би трябвало да си вършим работата. Младите би трябвало да схващат, че в националния тим всичко е на живот и гибел. Дано демонстрират качествата си в идващите мачове и да вземем по-добри резултати. Играхме за Тошко Неделев, играхме като за последно през днешния ден. Мога да приказвам единствено за днешния мач. Надявам се, че в бъдеще ще изглеждаме по същия метод “.

Селекционерът на Грузия Вили Саньол е на мнение, че отборът му е трябвало да получи дузпа в днешния мач с България, приключил наедно 0:0.

„ Това не беше добър резултат за нас. Не мисля, че сме играли мач, в който съперникът ни да не е направил нито един удар. Беше разочароващо. Реферът сподели, че няма контакт при започване на дуела. Може би имаше дузпа, може би контактът не беше толкоз лек. След тези четири мача е необикновено, че имаме толкоз доста точки. Надявам се да подобрим още повече равнището си. Имахме много състояние, само че противникът се защитаваше добре. Това е футболът, опитахме. Взехме една точка. Следващият мач е със Северна Македония и е доста значим за нас “, сподели Саньол.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР