Временният наставник на Левски Георги Тодоров взе отношение по информациите

...
Временният наставник на Левски Георги Тодоров взе отношение по информациите
Коментари Харесай

Георги Тодоров: Ако треньор на Левски е този, за когото се пише, той е точният избор

Временният ментор на Левски Георги Тодоров взе отношение по информациите от последните дни, касаещи треньорския пост на "Герена " от новия сезон. Все по-усилено в медиите се тиражира информацията, че постът ще бъде ангажиран от Петър Хубчев, който към този момент напусна поста си в националния тим.

Тодоров, който неведнъж разгласи, че няма желание да остава отпред на "сините " след края на сезона, разкри, че се осведоми за обстановката от медиите. И в случай че написаното там се окаже истина, тимът ще е намерил точния човек.

"Не е доста добре да не сме в борбата за купата, само че за жалост това е към този момент десета година. Надявам се идната година при идващия треньор да играем доста значима роля в битката за купата. Уверявам ви, че би трябвало доста работа ", съобщи Тодоров и добави.

"Аз единствено чета кой ще е треньорът, вие знаете повече. Мисля, че в случай че е този човек, който вие пишете, той е точният избор ", беше присъдата на краткотрайния ментор на Левски по този наболял на "Герена " въпрос.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР