Временният министър на младежта и спорта - Андрей Кузманов, разпространи

...
Временният министър на младежта и спорта - Андрей Кузманов, разпространи
Коментари Харесай

ММС: Декларации може да пише всеки, задълженията на ЦСКА са конкретни

Временният министър на младежта и спорта - Андрей Кузманов, популяризира известие посредством спортното министерство с отговор към декларацията на ЦСКА,. Кузманов приказва по тематиката за базите. ММС разгласи, че разполага с съответни доказателства за неизпълнено обвързване от страна на клуба.

Прилагаме известието без редакторска интервенция:

Уважаеми господа,

Като министър на младежта и спорта, въпреки и в длъжностен кабинет, съм се водил само и единствено да работя в полза на българския спорт, да съблюдавам закона и да пазя държавните парцели от алчни и самозабравили се предприемачи. Снощи към 23 ч. в медиите бе публикувано анонимно писмо „ от името на всички клубове, носещи името ЦСКА “.

Атаката против мен е обяснима, тъй като тя е за стадион "Българска войска " в Борисовата градина и базата на Панчарево. И двата парцела са държавни и аз като министър желая да защитя и опазя това имущество, предопределено само и единствено за българския спорт. Друг е въпросът какво общо имат спортните клубове на ЦСКА с футболните бази.

В името на спорта направихме няколко срещи с представители на ПФК ЦСКА – София. Предоставихме резултатите от одита на държавното сдружение "Сердика спортни парцели ", притежател на двете спортни бази, които ПФК ЦСКА-София употребява чартърен по силата на контракт. Задълженията на футболния клуб към държавното сдружение са факт, а цифрите са безапелационни.

Да написа и да разгласява може всеки, само че в съответния случай ММС разполага с доказателства за размера на неизпълненото обвързване. Очаквахме уместност от страна на ПФК ЦСКА, с цел да се продължи с реализирането на концепцията за взаимно сдружение, което ще даде опция футболният клуб да употребява ст. "Българска войска " и базата в Панчарево.

За страдание няма по какъв начин ММС да отговори на анонимно писмо, пуснато през нощта. Писмо с обвиняване и претенции от името на всички клубове с името ЦСКА, под което няма нито един автограф! Използването на клубовете по разнообразни спортове – 34 на брой, носещи името на най-титулувания клуб - ЦСКА, е опит да бъдат използвани против страната и ММС. Спрямо закона и страната всички субекти са равни и не следва някой да се усеща фаворизиран, когато се касае за заплащането на отговорности към страната.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР