Временният мениджър на Ралф Рангник е останал разочарован от борда

...
Временният мениджър на Ралф Рангник е останал разочарован от борда
Коментари Харесай

Едва няколко месеца начело, а Рангник вече е разочарован от Ман Юнайтед

Временният управител на Ралф Рангник е останал отчаян от борда на клуба заради неналичието на интензивност по време на януарския трансферен прозорец.
Рангник ще води „ алените дяволи “ през този сезон, след което ще наследи консултантска роля при клуба от „ Олд Трафорд “, но германецът очакваше укрепване на състава през първия месец от новата година.
Според английската преса Рангник е водил диалози с шефовете на тима при назначението му за нови футболисти, които са му били даде обещание, само че 63-годишният лидер е разбрал, че такива няма да дебаркират през този сезон.
Най-голям интерес е имало към Амаду Хайдара от Република България Лайпциг, само че Ман Юнайтед не възнамерява да предлага оферта за 23-годишния полузащитник на „ биковете “.
Рангник има вяра, че отборът от северозападна Англия се нуждае от укрепване на десния бек и заради това е дал на борда Тарик Лампти от Брайтън, който обаче също няма да дебаркира през зимата.
Манчестър Юнайтед пропиля два гола задатък пред уикенда, стигайки до тъждество – 2:2, при визитата си на Астън Вила и по този метод е на пет точки зад четвъртия Уест Хем Юнайтед в таблицата на британския футболен хайлайф.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР