Временният мениджър на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник заяви, че все

...
Временният мениджър на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник заяви, че все
Коментари Харесай

Рангник: Трябва да питате Тен Хаг за Кристиано. Манчестър Сити и Ливърпул са най-добрите отбори в света

Временният управител на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник съобщи, че към момента чака позвъняване от Ерик загар Хаг, който ще заеме поста на германеца след няколко седмици. Именно нидерлендецът е индивидът, който би трябвало да вземе решението за това дали ще остане на „ Олд Трафорд “ и през идващия сезон.

" Трябва да питате Ерик загар Хаг за Кристиано Роналдо – дали ще пасва на неговата система. Иначе Роналдо сподели, че може да бъде към момента жизненоважна част от този тим. Очевидно е обаче, че отборът има потребност от още нападатели. През идващия сезон би трябвало да има двама или трима нови нападатели “, съобщи Рангник в изявление за „ Скай спортс “.

Германецът е убеден, че Тен Хаг ще притегли тези играчи, с които тимът може да се развие, без да е належащо това да са огромни звезди. Той уточни като образец метода на работа в Манчестър Сити и Ливърпул, които съгласно него не за толкоз дълго време са се трансформирали в най-хубавите тимове в света.

„ Той има още два мача като треньор на Аякс. Ние пък имаме още три срещи до края на сезона. Когато пожелае да приказва с мен и да обменим отзиви, ще съм повече от благополучен да го създадем. Все още очаквам позвъняване от него. Сигурен съм, че има телефонния ми номер. Знам, че той ще бъде управител, който ще вземе точните играчи. Затова съм сигурен, че почитателите и публицистите ще видят по-добър тим през идващия сезон. Да се надяваме, че ще сме и на по-добра позиция в класирането.

Манчестър Сити и Ливърпул привличаха играчи, които не бяха толкоз известни сега, в който подписваха, само че се развиха като двата най-хубави тимове в света. Няма да се изненадам, в случай че играят на финала в Шампионската лига след няколко седмици. Те демонстрираха, че допустимо това да се случи, без да са нужни три или четири години “.

Снимки: Imago
 Хоакин се появи на корида и направи нещо неразрешено Хоакин се появи на корида и направи нещо неразрешено 2 май | 08:06 4358 0  Пламен Гълъбов и компания отхвърлиха Апоел (БШ) от купата Пламен Гълъбов и компания отхвърлиха Апоел (БШ) от купата 2 май | 06:30 1427 0  ЧФР Клуж не изпуска първото място ЧФР Клуж не изпуска първото място 2 май | 06:05 1250 0  Отборът на Страхил Попов загуби от директен съперник Отборът на Страхил Попов загуби от директен съперник 2 май | 05:10 1162 0  Моуриньо се оплака от съдийството Моуриньо се оплака от съдийството 2 май | 03:14 3846 2 Виж всички Водещи Новини  За Локо (Сф) и Царско село всяка неточност може да е съдбовна За Локо (Сф) и Царско село всяка неточност може да е съдбовна 2 май | 07:39 1645 5  Пирин желае да си подсигурява успокоение още през днешния ден Пирин желае да си подсигурява успокоение още през днешния ден 2 май | 07:18 2731 9  Черно море загуби значими точки в Черно море загуби значими точки в "бронзовата " борба с Левски и Ботев (Пд) 1 май | 20:50 38575 171  Вижте видео с изстреляната ракета от бултрасите и бомбата, ранила служител на реда на Вижте видео с изстреляната ракета от бултрасите и бомбата, ранила служител на реда на "Герена " 1 май | 21:17 39192 126  Фенове от бранш Фенове от бранш "Г ": Смешници на терена, аматьорско ръководство! 1 май | 17:44 45932 477 Класиране Програма

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР