Временната комисия за установяване на всички факти и обстоятелства във

...
Временната комисия за установяване на всички факти и обстоятелства във
Коментари Харесай

Докладът на временната комисия за ЧЕЗ бе отложен. Окончателният документ се очаква в четвъртък


Временната комисия за определяне на всички обстоятелства и условия по отношение на приватизацията и плануваната продажба на сдруженията на ЧЕЗ Груп в България отсрочи приемането на окончателния отчет, който съдържа констатации, рекомендации и решение. Заседанието, на което ще се одобри отчетът, е планувано за четвъртък. В рамките на сряда, 9 май, работна група с представители на всички политически сили в Народното събрание ще приготви нужните корекции.

Предложението за отсрочване бе направено от Валентин Николов от ГЕРБ, който се стимулира с това, че в констатациите има политически уклони. По този мотив Николов предложи търсене на консенсус. В процеса на обсъждане членовете на краткотрайната комисия се съгласиха с предлагането му. По искане на Таско Ерменков от Българска социалистическа партия краткотрайна работна група ще извърши корекциите. Искането на ръководителя на краткотрайната комисия Желю Бойчев за осъществяване спор, без значение от отлагането, бе отхвърлено.

В рамките на съвещанието депутатът от Българска социалистическа партия Таско Ерменков, а по-късно пред публицисти и Желю Бойчев, обърнаха внимание върху обстоятелството за отвод от даване на информация, заради „ професионална загадка “.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР