Време ли е за най-хубавото събитие в живота на една

...
Време ли е за най-хубавото събитие в живота на една
Коментари Харесай

Случи ли се? Камелия хвърли бомба в нета, бременно коремче л...

Време ли е за най-хубавото събитие в живота на една жена, питат почитатели

Фолк дивата Камелия към този момент не изненадва никого с фотосите, които пуска в обществените мрежи. Те постоянно са със полов подтекст, тъй като тя постоянно е полугола и очевидно й доставя наслаждение мъжете да я изпиват с взор.

Този път Ками пусна фотография на себе си по жълта хавлия. По всичко наподобява, че фотото е направено особено, а не след баня, тъй като певицата не е мокра и няма и диря от къпане.

Интересното обаче е, че някогашната пайнерка се е хванала за корема, което за по-мнителните приказва, че е бременна. Това би било най-великата вест за всички, които й симпатизират, тъй като проблемите й в това отношение са известни на необятната аудитория.

51-годишната Камелия има два спонтанни аборта зад тила си. Тя в никакъв случай не е имала проблем със зачеването, а по-скоро с износването. След двете драми фолк дивата се бе отказала да бъде майка, само че може да е размислила.

Гаджето й Цветин е с 9 години по-млад от нея и за него би било изцяло естествено да стане татко сега. Той постоянно е желал дете, само че поради проблемите на Камелия с времето като че ли се помири, че няма да изпита вълшебното възприятие на бащинството.

В наши дни да забременееш на над 50-годишна възраст не е нещо доста необичайно, напомнят от kliuki.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР