Време е за подкрепа! Аз ще подкрепя г-жа Йорданка Фандъкова!

...
Време е за подкрепа! Аз ще подкрепя г-жа Йорданка Фандъкова!
Коментари Харесай

Илиана Раева: Ще подкрепя Фандъкова, защото харесвам нежността, умереността, последователността

Време е за поддръжка! Аз ще поддържа госпожа Йорданка Фандъкова! Ще гласоподавам за потвърдилия се сполучлив кмет и персона притежаваща и запазила в себе си най-важните човешки качества! Това написа президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева във "Фейсбук ".

"Ще гласоподавам за нея! Защото одобрявам родния си град София! Защото го обичам и се усещам прелестно като негов гражданин! Защото одобрявам нежността, умереността, последователността, стоицизма на същински войник, какъвто в действителност е госпожа Фандъкова! Защото обича същински нашия спорт и оказва помощ безкористно постоянно, когато е имало потребност от помощта на общината в границите на закона!

И поради нещо, което за мен е най-важното, тъй като от него зависи всичко - същността и персоналната и характерност!

В най-тежкия миг от професионалния ми път като президент на БФХГ, когато при една доста сложна обстановка за националния тим, озверели хора ме разпънаха на кръст и с ръце късаха части от плътта и душата ми, тъкмо тя беше една от първите, които ми написа СМС! Трогателен и откровен, с който ми изпращаше любовта си и показваше цялостната си поддръжка към мен, треньора и тима! Никога няма да не помни това!

Нашият кмет би трябвало да е виновен, грижлив, да е ослепителен експерт и човек с основно Ч!

Госпожа Фандъкова е всичко това и аз, и фамилията ни с голямо наслаждение ще я подкрепим!

Успех! С голямо почитание към Вас, г-жо Фандъкова ", написа още Раева.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР