Време е за ново дерби по терените в Русия. След

...
Време е за ново дерби по терените в Русия. След
Коментари Харесай

Световно по футбол 2018 НА ЖИВО: Аржентина - Хърватия

Време е за ново дерби по терените в Русия. След като в първото такова Испания и Португалия изиграха страховит дуел, в който приключиха в зрелищно реми 3:3, в този момент на ход да покажат своите благоприятни условия на Световното състезание по футбол са Аржентина и Хърватия.
Двата тима започнаха по радикално друг метод акцията си на шампионата в Русия, а за " гаучосите " срещата е от основно значение поради слабия старт. Битката сред двете селекции е в 21:00 часа българско време и може да следите Аржентина - Хърватия НА ЖИВО в Sportlive.bg .
Преди мача
Аржентина беше раздрана от рецензии след равенството 1:1 против Исландия, което може да навреди на възможностите на отбора за класиране към елиминационната фаза. Разбира се, главната част от рецензии беше ориентирана към Лионел Меси, който пропусна дузпа, а също така насочи 11 удара против островитяните, само че нито един не сполучи.
На радикално друг полюс е настроението в лагера на Хърватия. След преобладаващо показване на " шахматистите " в първия дуел, Ракитич, Модрич и компания ще излязат със самочувствие против Меси и компания в опит да бетонират мястото си на върха в група D.
Двата отбора имат една среща между тях на Мондиал, като през 1998-а година Аржентина печели с 1:0, само че пък по-късно Хърватия печели бронзовите медали.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР