Време е за кино. Какво ще видим на големия екран

...
Време е за кино. Какво ще видим на големия екран
Коментари Харесай

АРТ посоки с Галя Крайчовска: Кино изкушенията

Време е за кино. Какво ще забележим на огромния екран от през днешния ден?

В Ямбол приключва филмовият маратон в партньорство със " София филм фест ".

Тази вечер в лятното кино ще бъде показан филмът „ В къщата ” на Франсоа Озон, а на следващия ден финалът ще постави „ Потапяне " на Вим Вендерс. За пета поредна година гостуват филми, спечелили награди от влиятелни фестивали.

Според антична легенда ужилването от скорпион в дълбоката пустиня на Раджастан убива човек до 24 часа.

Отровата вкарва трескава мелодия в тялото на жертвата. Единственото избавление е да се открие умел артист, който може да разчете мелодията в пулса на ужиления и да изпее ария, която да подейства като противоотрова. Точно такава избавителна певица е основна героиня в премиерния „ Песента на скорпионите ”, на Ануп Сингх.

Ето го и „ Хищникът ” - по този начин предстоящ от почитателите. Най-жестоките ловци във Вселената са по-силни, по-умни и по-смъртоносни от всеки път.

„ Хищникът в новия филм е най-страховитият до момента “ - споделя режисьорът Шейн Блек. И с цел да отдаде респект към първообраза, събира артисти, отпред с Бойд Холбрук, които да пресъздадат връзките сред героите си в същата линия. Това не е римейк или нов прочит на историята, а обичаната поредност - 30 години по-късно. Ще станем очевидци на последствията.

Ако сте впечатлени от „ Перфектни непознати ” на италианския режисьор Паоло Дженовезе, с новия му филм - „ Мястото ”, психическото струпване ще е двойно.

Тайнствен мъж седи на масата в дъното на бара, наименуван „ Мястото “. Той е постоянно там, подготвен да сбъдне желанията на посетителите, които идват при него. Но в подмяна би трябвало да изпълнят особени задания. Докъде ще стигнат, с цел да получат това, което желаят?
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР