Време е за финал! И то какъв - с участието

...
Време е за финал! И то какъв - с участието
Коментари Харесай

Суперкупата на Испания: "Барса" срещу коварния "Атлетик" Билбао

Време е за край! И то какъв - с присъединяване на " Барселона ". Тази вечер каталунците се изправят против " Атлетик " Билбао в спор за Суперкупата на Испания. Мачът е от 21:30 ч. и ще бъде излъчен онлайн по bTV Action.

" Барса " ще се бори за 14-ия си трофей от конкуренцията. По-рано през седмицата играчите на Роналд Куман отстраниха с дузпи " Реал Сосиедад ".
Снимка: Reuters
Полуфиналната среща бе много напрегната. Попадения на Френки де Йонг и Микел Оярсабал оформиха 1:1 в постоянното време, а при наказателните удари Марк-Андре тер Стеген бе непробиваем.

Миг талантливост от Раул Гарсия изпрати " Атлетик " Билбао против " Барселона ". Марселиньо е отпред на баския отбор единствено от два мача, само че към този момент класира тима си на край.
Снимка: Reuters
Очаква се в огромния мач довечера да забележим и Лионел Меси. Аржентинският талант пропусна полуфинала поради травма, само че наподобява към този момент се усеща добре.

Двата отбора се срещнаха в Ла Лига преди десетина дни, като каталунците завоюваха на " Сан Мамес " с 3:2. " Атлетик " обаче сподели, че не е за подценяване, а с представянето си на полуфинала ни лиши от Ел Класико.
Снимка: Reuters
Последният трофей на баските бе Суперкупата на Испания през 2015 година, извоювана против " Барселона ". Последният триумф на Марселиньо още веднъж е против каталунците - Купата на краля през 2019-а с " Валенсия ".

" Барса " подвига Суперкупата за последно през 2018-а след триумф против " Севиля ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР