Време е за Двубой. Защо пак Вазов? - режисьорът Борислав

...
Време е за Двубой. Защо пак Вазов? - режисьорът Борислав
Коментари Харесай

АРТ посоки с Галя Крайчовска: Време е за Двубой

Време е за " Двубой ". Защо отново Вазов? - режисьорът Борислав Чакринов дава отговор...

Ами тъй като да се прави български спектакъл без българска драматургия е немислимо. И тъй като отговорът на въпроса кои сме и какви сме през днешния ден, се крие там, в съкровищницата на националната ни класика. Спектакълът на Ямболския спектакъл гостува довечера в Смолян.

Премиерният театър на Театър зад канала " Килър Джо " ви чака в петък.

Убийствени герои и артисти, отпред с Малин Кръстев се впускат в историята на Трейси Летс.

" Пиесата е черна престъпна комедия. В престъпните истории е доста значим сюжетът, разкриването, разлистването на сюжета, на двойнствената линия изпод ", споделя режисьорът Стайко Мурдже, който прави друга версия от познатата от огромния екран, с Матю Макконъхи в основната роля.

Ако в петък сте в Пловдив, може да се срещнете с " Момчето от последния чин ". Режисьорът Крис Шарков придвижва пиесата на Хуан Майорга - математик и мъдрец по обучение.

Всичко стартира със съчиненията на надарения Клаудио. Той е захласнат от " естествения " живот на собствен съученик и стартира да го разказва в притеснителни летописи.

Арабеск показва спектакъла „ Нощите ” на фамозния хореограф Анжелен Прелжокаж.

Започнал като типичен танцьор, през 1984-та Анжелен Прелжокаж открива лична танцова компания в Париж. Създава близо 50 произведения, които поделят модерна музика, образни изкуства и литература и са част от репертоара на Ла канара, Нюйоркския балет, Щатсопера, балетът на операта в Париж и други влиятелни подиуми. Сега стъпва за първи път и на БГ сцена с плана по стратегия Култура на Столична община и с поддръжка на Френския институт. В " Нощите " разговорът сред Изтока и Запада заема основна позиция.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР