"Време е някой най-накрая да поеме отговорност за ремонтите в

...
"Време е някой най-накрая да поеме отговорност за ремонтите в
Коментари Харесай

Фандъкова да плати от джоба си новите колчета по Графа

"Време е някой най-сетне да поеме отговорност за ремонтите в София. Предлагам Йорданка Фандъкова персонално от личния си джоб да заплати тези 53 хиляди лева за слагането на новите колчета на ул. "Граф Игнатиев ". Това прикани столичният общински консултант и ръководител на партия МИР инж. Симеон Славчев в персоналния си профил във Facebook. Коментарът му е във връзка информацията, че прословутите "перки на акули " са демонтирани от "Графа " и на тяхно място са сложени нови ограничители.

В коментара си Славчев е безапелационен, че слагането на "перките " е било груба неточност от страна на управлението на общината, която с изключение на доста средства, платени от софиянци, е коствала безусловно и много контузии на жителите на София. Според него на никое място в света и в Европа не съществува процедура на споделено трасе, където се движат трамваи и пешеходци да се инсталират такива перки.

Симеон Славчев отбелязва, че слагането на ограничителите е коствало на столичани сума, която са платили три пъти – един път с монтирането и демонтирането на "перките ", и още един път за новите ограничители. "Цената на едно чугунено колче е 88 лева без Данък добавена стойност или общо към 53 хиляди лева ", пресмята общинският консултант и приканва кметът персонално да заплати от джоба си парите за следващата "проба-грешка " на столичната улица "Граф Игнатиев ".

Именно инж. Славчев и "Политическа група " 5 в Столичния общински съвет бяха първите, които желаеха оставката на някогашния заместник-кмет по превоза в Столичната община Евгени Крусев за ремонта на "Граф Игнатиев ", само че тогава Йорданка Фандъкова не я одобри. След повдигнатите обвинявания на прокуратурата против Крусев кметът сама изиска и взе оставката му, като разгласи, че персонално ще дава отговор за ремонта на емблематичната улица.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР