Време е да сложим смисъл в думата народен представител, наш

...
Време е да сложим смисъл в думата народен представител, наш
Коментари Харесай

Време е да сложим смисъл в думата народен представител

Време е да сложим смисъл в думата депутат, наш дълг е да служим на българския народ. За страдание огромна част от народните представители преди нас не са си свършили добре работата и поради това България е изправена пред големи провокации. Това сподели от парламентарната естрада водачът на " Продължаваме промяната " Кирил Петков.

Той означи, че близо 2 милиона наши сънародници са избрали за собствен дом място отвън България.

" Какво да кажем за болничното заведение в Ямбол, където болните се придвижват с одеяла сред етажите, или хората в Силистра, които чакат от 30 години да имат мост над Дунав, или хората във Видин, които се надяват да видят тунел под Петрохан или най-малко пътя Ботевград - Видин, Враца - Видин. Да не приказваме за голямата заплаха, която грози жителите на Монтана, в случай че неремонтираната стена на техния язовир поддаде ", добави Кирил Петков. Той добави, че цяла Северна България чака автомагистрала " Хемус ".

" Как сме стигнали дотук, къде се били народните представители, които е трябвало да вземат решение тези проблеми. Отговорът се крие в няколко думи - лакомия, нарцисизъм, безгрижие ", акцентира Кирил Петков.

Според Кирил Петков това са корумпирани лобисти, без никакъв същински бизнес.

" Това би трябвало да спре през днешния ден, като депутат да се каже желая да бъдат част от смяната, ще ги решим тези проблеми, всички дружно да заявим: време е за нулева приемливост към корупцията, за нулева толерантност към кражбите, време е за същинско правораздаване в България, където никой не се усеща безнаказан. Време е да превъзмогнем персоналното си его и да работим дружно. Време е за просперираща България, от която да се гордеем, време е България да бъде водач в района и образец за добросъседство. Време е да сложим нов смисъл в думите депутат, време е да си свършим работата ", приключи изказването си на трибуната Кирил Петков.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР