Време е да се обмисли много сериозно дали националният стадион

...
Време е да се обмисли много сериозно дали националният стадион
Коментари Харесай

Нов национален стадион ще има при реален обществен интерес, обяви Борисов

Време е да се обмисли доста съществено дали националният стадион е необходим в този тип на това място, на което се намира. Време е да се построи нов, тъй като този не прави работа. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов, който през днешния ден инспектира ремонтът на Зимния замък на спорта дружно с министъра на спорта Красен Кралев. Повод за коментара му е тематиката за новия народен стадион, която се върти в пространството от известно време.

"Ако футболистите си завоюват групата, в случай че се стекат десетки хиляди да гледат футбол, както е било в миналото...Но би трябвало да си отговорим на въпроса необходим ли е народен стадион на това място? Но за такава смяна самодейността не би трябвало да бъде от моя страна, а да бъде подета и от медиите, да сплоти цялата спортна общност. Снощи какъв брой хора имаше на мач на Националния стадион? 200 индивида, а два милиона не могат да минат около стадиона. Това не е вярно, само че вие повдигнете тематиката, ще ми помогнете. Защото всеки мач блокира центъра на София ", разяснява Борисов, представен от Българска телеграфна агенция.

Според него би трябвало да се построи нов, тъй като този стадион не прави работа.

"Хем вложихме десетки милиони за поправки, въпреки че тези преди нас нищо не ремонтираха, хем задръства града ", съобщи Борисов и даде образец с Мюнхен, които имаха хубав Олимпийски стадион, само че изнесоха новото оборудване отвън града.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР