“Време е да се изправим срещу статуквото в община Асеновград.

...
“Време е да се изправим срещу статуквото в община Асеновград.
Коментари Харесай

Милко Милков: Имаме право на глас сега, нека не се предаваме, преди да сме опитали всичко!

“Време е да се надигнем против статуквото в община Асеновград. Време е да бъдем по-смели и да поемем отговорност. Време е да осигурим бъдеще освен за себе си, само че и за децата и за родителите ни. ” С тези думи претендентът за кмет на Асеновград Милко Милков, подсилен от Коалиция НФСБ (ВМРО-БНД), застава пред асеновградчани и ги приканва да излязат и да гласоподават тази неделя, 27-ми октомври.
Ето какво сподели още Милко Милков: „ Хора, няма значение кого сте избрали да подкрепите. Проявете храброст и просто повярвайте в самите себе си! Излезте и покажете, че ви е грижа за Асеновград. Изразете мнението си. Заемете позиция и заявете гордо свободата си. Не оставяйте повече страхът и разочарованието да ви водят. Покажете, че имате воля и мощ да бъдете почтени асеновградчани и, че за вас е значимо децата да останат да живеят тук. Далеч съм от клишето, че Терминал 2 е изходът и тичане от проблемите. Но покрай сърцето ми е мисълта, че в случай че не сме обединени и ние сами не си помогнем, няма кой да се заеме с тази задача. Важно е да гласуваме, с цел да не вземат решение други вместо нас.
Знам и доста добре разбирам, че огромна част от българите към този момент са обезверени и сломени! Моля ви, не се предавайте, без да сте пробвали всичко! Моля ви, не предавайте доверието на децата си! Моля ви, излезте и покажете, че България може да бъде обединена и дано дружно да оправдаем лозунга „ Съединението прави силата ”, който напоследък в действителност губи своето значение. Ще попитате каква е мотивацията да го извършите. Не считам, че е дребен тласък, когато изберем някого след това да му търсим отговорност за деяние или безучастие. Вместо да си споделяме, че нищо няма да се промени и всичко е авансово нагласено, покажете, че сте рационални и не се поддавайте на сходни манипулативни изявления.
Българи, замислете се – даже и да има някакви предварителни ангажименти, за което не мога да настоявам дали е правилно, то обединени във висока изборна интензивност за Асеновград, можем да ги прекратим. Важно е да гласуваме, с цел да покажем на Европа, че не някой различен ще дефинира разпоредбите за това, какво да се случва с нас, а ние сме тези, които ще взимат решенията за личното си развиване от тук нататък.
И най-после желая да кажа следното: Имаме право на глас в този момент! И в случай че не се възползваме от него, то някой различен ще го направи вместо нас! Аз не желая, сигурен съм, че и вие също не желаете да ни ръководи просто някой, а управниците да заслужат поста си! "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР