“Време е да се изправим срещу статуквото в община Асеновград.

“Време е да се изправим срещу статуквото в община Асеновград. ...

Милко Милков: Имаме право на глас сега, нека не се предаваме, преди да сме опитали всичко!.

“Време е да се изправим срещу статуквото в община Асеновград. Време е да бъдем по-смели и да поемем отговорност. Време е да осигурим бъдеще не само за себе си, но и за децата и за родителите ни.” С тези думи кандидатът за кмет на Асеновград Милко Милков, подкрепен от Коалиция НФСБ (ВМРО-БНД), застава пред асеновградчани и ги призовава да излязат и да гласуват тази неделя, 27-ми октомври.
Ето какво каза още Милко Милков: „Хора, няма значение кого сте избрали да подкрепите. Проявете смелост и просто повярвайте в самите себе си! Излезте и покажете, че ви е грижа за Асеновград. Изразете мнението си. Заемете позиция и заявете гордо свободата си. Не оставяйте повече страхът и разочарованието да ви водят. Покажете, че имате воля и сила да бъдете достойни асеновградчани и, че за вас е важно децата да останат да живеят тук. Далеч съм от клишето, че Терминал 2 е изходът и бягане от проблемите. Но близо до сърцето ми е мисълта, че ако не сме обединени и ние сами не си помогнем, няма кой да се заеме с тази задача. Важно е да гласуваме, за да не решават други вместо нас.
Знам и много добре разбирам, че голяма част от българите вече са обезверени и сломени! Моля ви, не се предавайте, без да сте опитали всичко! Моля ви, не предавайте доверието на децата си! Моля ви, излезте и покажете, че България може да бъде обединена и нека заедно да оправдаем лозунга „Съединението прави силата”, който в последно време наистина губи своето значение. Ще попитате каква е мотивацията да го направите. Не смятам, че е малък стимул, когато изберем някого после да му търсим отговорност за действие или бездействие. Вместо да си казваме, че нищо няма да се промени и всичко е предварително нагласено, покажете, че сте разумни и не се поддавайте на подобни манипулативни изказвания.
Българи, замислете се – дори и да има някакви предварителни уговорки, за което не мога да твърдя дали е вярно, то обединени във висока избирателна активност за Асеновград, можем да ги прекратим. Важно е да гласуваме, за да покажем на Европа, че не някой друг ще определя правилата за това, какво да се случва с нас, а ние сме тези, които ще взимат решенията за собственото си развитие от тук нататък.
И накрая искам да кажа следното: Имаме право на глас сега! И ако не се възползваме от него, то някой друг ще го направи вместо нас! Аз не искам, сигурен съм, че и вие също не желаете да ни управлява просто някой, а управниците да заслужат поста си!"

Източник: actualno.com