Време е да изхвърлим боклука, пееше преди години шоуменът Слави

...
Време е да изхвърлим боклука, пееше преди години шоуменът Слави
Коментари Харесай

Нямали сме такъв комедиант за премиер. Не може да пише, да говори, гьонсурат. Време е да го извърлим заедно с Ленчето, Калинчето, Лорерите, голия чичко...

Време е да изхвърлим боклука, пееше преди години шоуменът Слави Трифонов. После той стана партиен шеф с гръмки обещания за референдуми, понижен на половина парламент, без партийни дотации и куп още популистки обещания. Имаше опция „ да изхвърли боклука “, само че го изхвърлиха него.

Задмина го по популизъм дуетът Киро-Кокорчо с „ нулева корупция “, „ милионни вложения “, „ възобновяване на парламентаризма “ и „ смяна “. После Слави стана съдружен сътрудник на тези двамата, с които се оплюваха и съдеха предходната година. От тогава „ националният трибун “ от телевизия 7/8 се покри.
свързани новини40540на 02.02.202261078на 13.01.2022
Пише по един пост, дали той самият го прави остава тайнственост, месечно в обществените мрежи, едвам забележим, че е жив. С един министър в кабинета, само че осребряващ поддръжка. Докато не му натиснаха „ копчето “и го накараха да се запъне за началник на Българска народна банка. Срещу „ смяната “.

Дори и на почитателите на кокорчовците към този момент е ясно, че държавното управление, пасмина от обединения на обединения, отива на боклука. А комедиантите Киро-Кокорчо, техните родственици, кумове, баджанаци и другари слизат от сцената като потребни идиоти. Използвани от който би трябвало и захвърлени. Както стана с Мая Манолова, която подтичваше след „ смяната “, само че не я огря и в този момент ги плюе. Нея и хаджигеновците ги извадиха от терена като към този момент ненужни играчи и също ги захвърлиха на боклука. Язък за костюмчетата, поличките и рокличките, закупени от столичните бутици и прическите по 1000 лв. на Мая.

Същото ще се случи и с КирчоКокорчовците, въобразили си, че са някаква смяна. Кукловодите им първо се дистанцираха от тях, в този момент им точат ножа. Щом „ аленият поп “ и Инджова отново са на площада, работата е ясна. Нещо повече. Правителството на „ смяната “, Демократична България, Българска социалистическа партия и Чалгарите се самосваля без да се усети.

Никога България не е имала подобен комик за министър-председател. Функционално необразованият, не може да написа и да приказва на български език, Кирил Петков е от срам в срам. Въпреки това той продължава от заран до вечер да рамене нелепости. Централните излъчвания на угодните му национални малките екрани стартират и свършват с него. Петков за бюджета, Петков за Украйна, Петков за футбола, Петков за….Несвързани приказки, несвързани мисли, които той срича от някакви листове. Казват, че по този начин говорел и на британски.

Преди време приканих „ пиарката “ му Дияна Дамянова да го върже някъде в Министерски съвет и да спре медийните му изяви, с цел да не се излага. Не ме послушаха и кировиадата продължава. Логореята цели да заглуши цялостният неуспех на кабинета и парламентарното болшинство. До момента Народното събрание няма признат нито един закон. Всички обещания за някакви мостове над Дунав, милиардни вложения, прекъсване на „ обири на над 8 милиарда лв. “, фабрики за коли и летища се оказаха цялостен въздух. Затова Киро напъва да приказва и приказва. Лъже на всяка крачка, от заран до вечер. На подобен българинът му вика „ гьонсурат “.

От една година Борисов и ГЕРБ не са на власт. Кирил Петков, Асен Василев, Рашков, Денков и други бяха министри в служебните кабинети на Радев, в този момент са в постоянно държавно управление. Спряха „ кражбите на 8 милиарда лв. “, само че от декември до в този момент фискалният запас е стопен от 10,5 милиарда лв. на 6,487 милиарда лв., от които неприкосновеният „ Сребърен пенсионен фонд “ от 4,5 милиарда лв.. Къде изчезнаха парите, в случай че държавното управление всяка седмица тегли милионни заеми?

Къде са въпреки всичко парите, откакто бедстващият от цените на ток и газ български бизнес не получи нито лев отплата? Не са платени даже обещаните на хотелиерите по 40 лв. за приемане на украински бежанци. Къде отиде „ нарастването на пенсиите “, което още от късната есен бе „ изядено “ от галопиращата инфлация?

Провалът на кабинета на „ смяната “ е цялостен и е на всички „ фронтове “. Министър, наименуван „ голият чичко “, си урежда летище в родния град и се сърди, че червен кмет го саботирал, различен честен назначава необразовани съпартийци на сладки постове, трети търси нововъведения, само че намира единствено държавни финанси, които да управлява с жена си.

В съпоставяне с тези комедианти хора като Жан Виденов и Р.Овч. наподобяват напряко „ титани “ на демокрацията.

Ясни са задачите на това ръководство. Далавера с парите от Плана за възобновяване, в случай че въпреки всичко съумеят да получат утвърждение от Брюксел, пробутване на американските ползи в снабдяването с газ и газовите коридори и цялостна капитулация и изменничество по тематиката „ Македония “, тъй като по този начин са им наредили американските господари.

След което ще си заминат оттова, откъдето се пръкнаха. С „ направеното “ под мишница.

Някакъв си Лорер съобщи в една телевизия, че народът ги чакал като месии да спасят България. Преди една година никой не беше чувал ни за Лорер, ни за жена му дето пие шампанско за 130 лв., до момента в който хора умират на опашки за олио, ни за Просто Киро, Ленчето и Калинчето. Комедийната натрупа ще завърши представлението на сцената и ще избяга с парите от касата на театъра.

Всичко това изискуем на основния кукловод, най-малко той се мисли за подобен, Румен Радев и подкрепящите го олигарси, с които чатеха президентските съветници.

И на всякакви демократични посланици. „ Промяната “ към този момент ни коства прекомерно скъпо. Политическият „ инженеринг “ на Радев и олигарсите зад него ни излезе през носа, посредством машините на Мадуро и Бойко Рашков. Сега ни готвят нова порция президентски хора за ръководство на страната. И това ще ни довърши. Затова е време за пролетно разчистване и изхвърляне на боклука, наименуван „ смяната “, дружно с патериците му Демократична България, Българска социалистическа партия и Има Такъв Народ.

Тодор Александров, Breaking.bg

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР