Връзките са сложен механизъм от отношения, ситуации, в които характерите

...
Връзките са сложен механизъм от отношения, ситуации, в които характерите
Коментари Харесай

Вижте как да опитате да спасите връзка, която е към края си

Връзките са комплициран механизъм от връзки, обстановки, в които характерите се демонстрират, привички, ежедневни задължения, проблеми, условия, които непрекъснато се пробват да срутен щастието сред сътрудниците.
Ако хората в една връзка не съумеят да се оправят с всички тези отрицателни фактори, всичко красиво, позитивно и щастливо, което им се случва, може да пострада и да се окаже незадоволително, с цел да продължат напред дружно.
Какво можете да извършите, с цел да спасите връзка, която е напът да завърши?

Поставяйте акцент върху хубавите мемоари, припомняйте си приятни моменти
Когато се пробвате да спасите връзката си е добре целеустремено да се концентрирате върху щастливите и хубави моменти, които сте имали дружно. Те ще ви оказват помощ да преоцените положителното и неприятното, което сте претърпели дружно. Доброто може да победи, стига да го извадите на повърхността и да се концентрирайте върху него.

Бъдете загрижени
Ако показвате, че не ви пука за индивида до вас, напълно обикновено е да получите същото отношение. Но с цел да спасите връзките си и връзката си, която е напът да завърши, е значимо да демонстрирате угриженост. Показвайте, че не сте изгубили интерес и че ви пука за това по какъв начин се усеща сътрудникът ви.

Слушайте колегата си
Показването на внимание към това, което сътрудникът ви споделя и споделя е метод да демонстрирате обич и грижа. Когато той вижда, че за него сте значими и че се интересувате от мнението, възприятията му, това, което споделя и споделя, това може значително да помогне да спасите връзката си.

Не допускайте споровете да ескалират
По време на спор всичко може да бъде казано – както това, което е належащо, по този начин и неща, които не би трябвало да казвате. В яда си може да се самозабравите и да допуснете нещата да ескалират. Именно това не би трябвало да вършиме, в случай че желаете да спасите връзката си.

Не припомняйте остарели разногласия
Изваждането на скелети от дрешника е най-лошото, което можете да извършите в една връзка. Навременното разрешаване на споровете е доста значимо, с цел да запазите положителните връзки и уважението. Ако имате навика да припомняте остарели случки, които са ви скарали, това ще ви изиграе доста неприятна смешка в дълготраен проект.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР