Връзката с подводният апарат, наречен Титан, беше изгубена в неделя,

...
Връзката с подводният апарат, наречен Титан, беше изгубена в неделя,
Коментари Харесай

Засякоха звуци от потъналата подводница Титан

Връзката с подводният уред, наименуван " Титан ", беше изгубена в неделя, до момента в който той се намираше на към 700 км южно от Сейнт Джонс

Подводни шумове са засечени от зоната за търсене на изчезналия батискаф наоколо до мястото на потъването на " Титаник ", до момента в който хората на борда са изправени пред намаляващ ресурс от О2, оповестиха ДПА и Франс прес, цитира Българска телеграфна агенция и Нова.

Връзката с подводният уред, наименуван " Титан ", беше изгубена в неделя, до момента в който той се намираше на към 700 км южно от Сейнт Джонс на канадския остров Нюфаундленд, по време на корабоплаване до мястото на корабокрушението.

На борда на " Титан " се намират петима души, в това число английският милиардер и авантюрист Хеймиш Хардинг. Вчера бреговата защита на Съединени американски щати пресметна, че батискафът с дължина 6,7 м е останал О2 единствено за 40 часа. Освен него на борда са пакистанецът Шахзада Дауд, синът му Сюлейман и  Стоктън Ръш, основен изпълнителен шеф и създател на компанията " Оушън гейт ", която провежда експедицията. Те са придружавани от френския подводничар Пол-Анри Наржоле.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР