Връзката на Софи Търнър и Джо Джонас определено се развива

...
Връзката на Софи Търнър и Джо Джонас определено се развива
Коментари Харесай

Ултиматумът на Софи Търнър към Джо Джонас

Връзката на Софи Търнър и Джо Джонас несъмнено се развива като по учебник. Двамата започнаха да излизат през 2016 година, през 2019 година се ожениха, а през 2020 година се разбра, че чакат и първото си дете. Направо подготвен за сантиментална комедия сюжет.
 Софи Търнър, Джо Джонас и новината за бременността на актрисата и първото им дете
Софи Търнър е бременна

Двамата я оповестиха извънредно

Преди няколко дни посредством видео връзка Джо Джонас беше посетител на вечерното шоу на Джеймс Кордън, което последният води от вкъщи си. Именно в диалога сред двамата Джонас показа нещо доста забавно за началото на връзката си с Търнър.

Изпълнителят сподели, че когато са били " млади гаджета ", актрисата го е предиздвикала да изгледа всички филми за Хари Потър. Това е било изискването ѝ, в случай че Джонас е желал да бъдат гаджета и, вероятно, да се оженят (което към този момент е факт).

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Sophie Turner (@sophiet) на Авг 17, 2019 в 3:06 PDT

Причината е, че Софи Търнър е огромен почитател както на книгите, по този начин и на филмите, а съгласно Джо Джонас във Англия всяка Коледа всички гледат филмите за Хари Потър.

Като чинно и влюбено момче, той е изгледал всички филми и признава, че се е влюбил в тях.
 Софи Търнър, Х-Мен и ролята, за която би умъртвила
Ролята, за която Софи Търнър би умъртвила

Напълно я разбираме за какво

А в този момент, когато са затворени вкъщи, двамата оползотворяват времето си, сглобявайки Lego. Едно от тях е Хогуортс, което има над 7000 елементи.

Но и Джонас не е останал задължен на брачната половинка си - предиздвикал я е да изгледа всички филми за " Властелинът на пръстените ", тъй като те са измежду обичаните му.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР