Враца. Усложнена е зимната обстановка на територията на община Враца,

...
Враца. Усложнена е зимната обстановка на територията на община Враца,
Коментари Харесай

Враца: Усложнена е зимната обстановка на територията на общината

Враца. Усложнена е зимната конюнктура на територията на община Враца, а за региона е разгласен жълт код за ниски температури. Това оповестиха от пресцентъра на Общината . През последното денонощие пътната мрежа в града е обработвана срещу замръзване, като употребяваното количество сол е 250 тона. В почистването на пътните сектори в общината са ангажирани 8 снегорини на БКС и 6 машини на арендатори.
Служителите на предприятието обработват централната пешеходна зона, както и пространствата към детски, образователни и здравни заведения с роторни машини.
Четвъртокласната пътна мрежа е проходима при зимни условия, а в обитаемоте места от общината няма проблеми с реализирането на публичния превоз, доставката на хранителни артикули, електрозахранването и водоснабдяването. На дежурния телефон на локалната администрация са подадени сигнали за заледени сектори по селата, като проблематичните прави са обработени навреме.
Проблем за естественото снегопочистване в града са погрешно паркираните коли. Община Враца моли жителите да оказват подпомагане и да не попречват работата на профилираната техника на Оперативна програма „ БКС “ – Враца.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР