Вратовръзката е аксесоар, част от мъжкото облекло, която не е

...
Вратовръзката е аксесоар, част от мъжкото облекло, която не е
Коментари Харесай

Как да носим правилно вратовръзка?

Вратовръзката е аксесоар, част от мъжкото облекло, която не е за занемаряване, изключително, когато мъжът би трябвало да наподобява формален или настоятелен. Тя акцентира стила на мъжа, който я носи. Но по какъв начин да изберете подобаващата вратовръзка съгласно мотива и по какъв начин вярно да я носите?

Тъй като има толкоз богат избор и доста благоприятни условия при избора на вратовръзка, може да е доста объркващо, когато би трябвало да изберете подобаващата.

В сявоя канал във Vbox7, наименуван " Dresscode ", от Дойче Веле дават доста потребни препоръки за това по какъв начин да подберете вярната вратовръзка.



" Защо всички са толкоз сюрпризирани от много ексцентричните политики на Белия дом сега? Забрани за пътешестване, търговски войни, мита. За мен всичко беше ясно през цялото време. Ако водачът на свободния свят не знае по какъв начин да носи вратовръзка, имаме сериозен проблем! Вижте сами. Тази е прекомерно дълга. Тази също. От къде си ги купува? "

" Чакайте, чакайте. Видяхте ли това? Това тиксо ли е? Добре, господин президент, позволете ми да ви хвана за вратовръзката, имате проблем с дължина. "
Снимка: shutterstock  Как да носим вярно вратовръзка? (ВИДЕО)
" Върхът на вратовръзката ви може да допре върха на катарамата на колана ви, само че в никакъв случай не би трябвало да слиза по-надолу или да се качва нагоре. "

" И няма друга истина с изключение на тази, че, в случай че носите вратовръзката си с вярната дължина, тесният край ще е задоволително дълъг, с цел да се прибере в джобчето откъм гърба. Той по тази причина и служи. И към този момент няма да ви е належащо тиксо. Ще имате две спомагателни минути сутринта, с цел да отчуждите още един съдружник. "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР