Вратарят Янко Георгиев отново беше с най-сериозен принос за спечелена

...
Вратарят Янко Георгиев отново беше с най-сериозен принос за спечелена
Коментари Харесай

Героят на Пирин: Днес се получи един мъжки мач

Вратарят Янко Георгиев още веднъж беше с най-сериозен принос за извоювана точка от Пирин (Благоевград), откакто орлетата през днешния ден завършиха при нулево тъждество като посетители на Арда в Кърджали.

Няколко негови спасявания през първото полувреме му осигуриха и премията за Играч на мача.

„ Първо желая да благодаря за тази премия. Постигнахме този резултат с доста труд и себераздаване, както в тренировките, по този начин и в мачовете. Днес се получи един мъжки мач. Всички играха доста крепко, хвърлиха се в борбата. И мисля, че равният резултат е обективен и за нас, и за тях. Те имаха положителни обстановки през първото полувреме, до момента в който ние през второто – и при повече централизация от наша страна, можехме да си тръгнем с трите точки “, уточни той, а след това разяснява обстоятелството, че през цялото второ полувреме Арда не съумя да нанесе нито един удар към вратата му.

" Излязохме по-агресивно през втората част, малко по-напред. Може би по този начин трябваше да стартираме и през първото полувреме и тогава нямаше да имат тези обстановки, които имаха тогава. Да, нямаме позволен гол и проваляне в последните две гостувания. И се надявам, че това ще ни донесе повече самочувствие. И всички ние от тима да покажем повече самочувствие в идващите мачове. И както споделих, ние хвърляме много труд – както в мачовете, по този начин и в тренировките и считам, че резултатите стартират да идват. Силно се надявам нашите почитатели да ни поддържат в идващото домакинство. Винаги, когато има доста аудитория на нашия стадион, тимът на Пирин играе добре и прави положителни резултати. Призовавам ги да ни поддържат на мача с Локомотив (София), а ние ще се опитаме да ги зарадваме “, добави стражът.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР