Вратарят на ЦСКА - София говори ексклузивно за предаването Код

...
Вратарят на ЦСКА - София говори ексклузивно за предаването Код
Коментари Харесай

Евтимов: Загубата от Лудогорец е срам и позор за отбор като ЦСКА, за първи път ми вкарват 5 гола

Вратарят на ЦСКА - София приказва извънредно за предаването „ Код Спорт “ по RING. Само след седмица стражът, който е артикул на академията на Христо Стоичков, съвсем несъмнено той ще бъде титуляр в дълго чакания край за Sesame Купа на България против „ Левски “. Предлагаме акценти от изявлението с Димитър Евтимов.

Митко, кой от футболистите на „ Левски “ е най- стряскащ, най-притеснителен за теб?
- Не бих споделил най-стряскащ, само че стеснителен е Уелтън. Откакто го взеха през зимата, демонстрира, че е един много добър футболист, много скоростен, който нападна, обича да влиза във вътрешността, да стреля. Вкара много красиви голове в последните няколко мача. Може би той е най-хубавият футболист, на който ние би трябвало да обърнем внимание.
30  ЦСКА - София - Левски II
Какво промени Алън Пардю, откакто смени Стойчо Младенов?
- Доста неща се трансформираха. Всеки треньор си има разнообразни визии. Знаете, че той дълги години беше във Висшата лига. Обича бързия футбол, физическия футбол, центриранията и да вкарваме голове, макар че в последните няколко мача не можем да осъществяваме. Но мисля, че нещата, които той ни демонстрира на тренировките, рано или късно ще почнем да ги демонстрираме и на терена.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР