Вратарят на ЦСКА Димитър Евтимов говори пред журналистите , като

...
Вратарят на ЦСКА Димитър Евтимов говори пред журналистите , като
Коментари Харесай

Димитър Евтимов: За мен каузата е една - ЦСКА да бъде шампион

Вратарят на ЦСКА Димитър Евтимов приказва пред публицистите, като показа, че неговата персонална идея през този сезон е една - ЦСКА да бъде първенец.

29-годишният пазач, който неотдавна преподписа с отбора разкри, че досега подготовката на " армейците " върви наред и добави, че е добре за тима да има конкуренция на вратарския пост сред него и Густаво Бусато.

" Подготвяме се с момчетата и всичко е наред. Показал съм през годините, че съм измествал Бусато, а това е показателно за конкуренцията в тима. За отбора е добре да има такава конкуренция. От ЦСКА може да се чака единствено едно само нещо – да бъде първенец. Борим се на всички фронтове. Ще се постараем да създадем една добра подготовка ", стартира Евтимов.

Бившият юношески национал на България се върна и към злополучния свършек на предишния сезон, когато ЦСКА изпусна купата, споделяйки, че през този сезон тимът ще би трябвало да се стреми да не загуби точки в мачовете с тимове, против които е считан за любимец.

" Краят на предишния сезон мъчно може да се преглътне. За страдание, не успяхме да станем първенци. Лично за мен, не знам дали в миналото ще съумея да го преглътна. Но ще работим да изправим грешките, които направихме предходната година и ще опитаме да се представим на сходно високо равнище. И предходната година губим точки против тимове, против които се чака да печелим. Трябва да изправим това. Ако успеем да доведем и класно попълнение, който да ни оказва помощ в сложни обстановки, ще бъде добре ", разяснява вратарят, който прекара по-голяма част от кариерата си досега в тимове от Англия.

Накрая стражът разкри, че неговата персонална идея през този сезон е ЦСКА да стане първенец, допълвайки, че също по този начин се надява и на положително показване в Европа.

" Със сигурност, в случай че се представим добре в европейските клубни шампионати, ще бъде добре. Каквото зависи от нас ще го създадем. За мен идеята е една – ЦСКА да бъде първенец. В европейските мачове няма по-лесен или по-сложен мач. Ние предходната година имахме контрола с тях, само че в този момент е много по-различно. Няма да е елементарно, само че в такива мачове не знам по кое време е било елементарно ", приключи Димитър Евтимов.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР