Вратарят на ЦСКА Димитър Евтимов е категоричен, че никога няма

...
Вратарят на ЦСКА Димитър Евтимов е категоричен, че никога няма
Коментари Харесай

Димитър Евтимов и Тибо Вион: Загубата от Левски бе тежка

Вратарят на ЦСКА Димитър Евтимов е безапелационен, че в никакъв случай няма да не помни загубата от Левски в последната турнирна изява на клуба.

Стражът призна, че последните няколко дни в клуба са били неприятни, само че след триумфа над Септември София, нещата ще се " върнат към естественото ".

" Радвам се, че имаше почитатели, които почетоха благотворителната акция на ЦСКА. За жал не успяхме да отидем в Казанлък, както в началото искахме. Радващо е, че имаше хора, получи се добра контрола. Никога не е прелестно да загубиш против Левски, изключително с играта, която показахме. Заслужено загубихме, тъй като не се сбихме и не показахме характера от предходните ни мачове. Първите дни на никого не му беше прелестно, само че с тази победа и играта, която показахме нещата ще се върнат към естественото. Загуба против Левски в никакъв случай не се не помни, само че би трябвало да продължим напред. Трябва да демонстрираме хъс, сила и експанзия. Това ни липсваше против Левски. Всичко е забравено, зад тила ни е. Продължаваме напред ", безапелационен е той.

Столичният клуб ще подари приходите от контролата на потърпевшите от наводненията в община Карлово. Тибо Вион е щастлив, че е част от благотворителната самодейност.

" Трудно бе психически след загубата от Левски. В дните след провалянето успяхме да почистим главите си от неприятния резултат. Сега нещата си влизат в естественото русло. Щом треньорът счита, че мога да оказа помощ на позицията десен бек, съм подготвен да играя. В предходния си клуб също играх на тази позиция. Горд съм, че съм част от идеята. Приляга на тим като нашия да взе участие в сходни дела и да оказва помощ на хората ", добави той.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:

Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР