Вратарят на ЦСКА 1948 Генадий Ганев сподели интересни факти за

...
Вратарят на ЦСКА 1948 Генадий Ганев сподели интересни факти за
Коментари Харесай

Генадий Ганев: Треньорът направи много за колектива в отбора

Вратарят на ЦСКА 1948 Генадий Ганев показа забавни обстоятелства за себе си. Той разкри обичаното си българско ядене и съобщи, че най-вече му харесва колективът в тима. 

" Израснах в Украйна, в едно село, което е обитаемо с българи и, когато пристигнах тук, ми беше по-лесно. Когато започнах да играя футбол, гледах и други тимове, когато мои по-възрастни другари играеха в тях, като Черноморец (Одеса) и Динамо (Киев). Не мога да кажа, че имах доста футболни идоли. Харесвах Оливър Кан, Буфон, Дида. Това са топ вратари, които правеха чудеса на вратата.

В Украйна одобрявам доста добрината на хората. Там са колоритни и приветливи. Страната е красива, с хубава природа. За България бях чувал, че са имали свръхестествен народен тим със Стоичков и Пенев, Мартин Петров, Стилиян Петров. Баба ми и дядо ми също ми разказваха за България и че имаме родственици там.
19  ЦСКА 1948 - Септември
Любимото ми украинско ядене е борш, а в България доста обичам шопската салата и баницата. Много одобрявам думата шанс, тъй като всеки човек има потребност от него и желая да пожелая на всички да го имат.

В България доста одобрявам природата, подобен човек съм и обичам доста да се разхождам. Има Черно море, красиви планини, всичко ми подхожда и културата, която остана, с тези замъци, които се резервираха до момента. Това демонстрира, че хората не не помнят своята история. В ЦСКА 1948 одобрявам най-вече колектива, треньорът направи доста за него и ми харесва, че всеки, който излиза на терена, отдава доста сили, с цел да завоюва всяка борба ", показа Ганев пред клубната телевизия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР