Вратарят на Спартак Иван Атанасов за кратко е изгубил съзнание

...
Вратарят на Спартак Иван Атанасов за кратко е изгубил съзнание
Коментари Харесай

Енгибаров: Ритнаха вратаря ни в главата, той изгуби съзнание

Вратарят на Спартак Иван Атанасов за малко е изгубил схващане по време на днешния мач с Хитрино в Шумен (3:3), откакто е бил ритнат от противник в главата.

„ За грубото нарушаване играчът на противника получи единствено жълт картон. Иван изгуби схващане за малко, бе изнесен с носилка, а по-късно му следва обзор на скенер ”, разкри за „ Петел ” Енгибар Енгибаров.

Треньорът разкри, че сами са си отговорни за третото тъждество в третия ешелон.

„ Поведохме небрежно с 2:0, само че в края на полувремето изтървахме да убием интригата, защото пропуснахме да вкараме трети гол. Тогава двама от нашите излязоха сами против вратаря, само че Илиян Неделчев не подаде на Русев, а реши да приключи самичък офанзивата и не улучи празната врата. Сами сме си отговорни, че не победихме. На никой не можем да се сърдим, можем да се сърдим единствено на себе си ”, сподели Енгибаров.

Той добави, че след мощния мач с Верея вижда първи проблясъци на балкански нрав в своите подопечни.

„ След мощното ни показване за Купата против Верея нашите футболисти считат, че противниците сами ще се бият, което е типично балкански нрав. Още повече, че против Спартак всеки се хвърля на максимума ”, приключи Енгибаров.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР