Вратарят на Парма - Джанлуиджи Буфон разкри, че напускането на

...
Вратарят на Парма - Джанлуиджи Буфон разкри, че напускането на
Коментари Харесай

Джанлуиджи Буфон: Напускането на ПСЖ беше най-голямата грешка в моята кариера

Вратарят на Парма - Джанлуиджи Буфон разкри, че напускането на Пари Сен Жермен е най-голямата неточност в кариерата му.

" Преживяването ми в Париж беше най-хубавото в живота ми. Трябва да кажа, че напускането беше може би най-голямата неточност в моята кариера. Защо напуснах? Те ми споделиха: " Джиджи, ние сме доста щастливи, само че ти няма да започнеш в Шампионската лига. Ареола ще играе. Мислех, че не е почтено. Беше въпрос на почитание. Как може през март да ти кажат, че няма да играеш идващия сезон? Що за игра е това? Това не е спорт.

ПСЖ беше най-хубавото прекарване в живота ми. Два месеца след прехвърлянето се усещах като в центъра на света, говорех френски, разговарях с хората на улицата. Освен статута ми на професионален състезател от най-високо равнище, се почувствах като пълностоен човек, това беше най-прекрасното преживяване. И през днешния ден децата ми ме питат за какво напуснахме Париж.

Нивото на футбола, което видях в ПСЖ, няма да видя в никакъв случай повече в живота си. Казахме си, че ще спечелим Шампионската лига, тъй като сме по-силни от другите...

Казах това на жена ми, моя сътрудник. Съсипахме всичко. В мача с Манчестър Юнайтед от Шампионската лига през 2019 пристигнаха деца да играят. Имаше Де Хеа, Лукаку и Рашфорд, само че останалите бяха млади. Сбъркахме на психическо равнище. Това е може би най-голямото страдание в моята кариера. Бяхме доста мощни, мега тим ", сподели Буфон пред " Bobo TV ".
 Обрат: ПСЖ към този момент не желае да възобнови контракта на Меси
Обрат: ПСЖ към този момент не желае да възобнови контракта на Меси

През уикенда парижани отстъпиха с 0:2 на Рен вкъщи в мач от Лига 1
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР