Наставникът на Янтра (Габрово) Велислав Вуцов даде мнението си след

...
Наставникът на Янтра (Габрово) Велислав Вуцов даде мнението си след
Коментари Харесай

Вили Вуцов за служител на БФС: Нека хората го бият с тояги и сопи!

Наставникът на Янтра (Габрово) Велислав Вуцов даде мнението си след нулевото тъждество с дублиращия състав на ФК ЦСКА 1948. Синът на легендата Иван Вуцов засегна голям брой тематики в изявлението си.

" Реален резултат поради на показаното. Мъжки мач с много битка, само че и качество. Съперникът игра нападателно, само че ние се бяхме подредили добре, бяхме дисциплинирани. Много фактори обаче ни натискат цяла година, само че да са живи и здрави. Гарантирам ви, че при нас сметки няма да има нито със Своге, нито с Марек. Ще играем почтено на 100 %.
 Вуцов: Трябва да бъдем по-уверени в качествата си
Вуцов: Трябва да бъдем по-уверени в качествата си

" Показахме, че можем да се борим и против качествени тимове като Азербайджан "

При нашия тим споразумяване и продажба няка по какъв начин да се случи. Категорично го декларирам. Не се е родил този човек във футбола, който ще ме купи. Факторът съдийство този сезон ни умъртви. В някои мачове имаше разстрел. Безсрамна работа беше дуелът ни с Добруджа в Габрово. А другояче те реват. Но вкарват гол във Видин в 90-ата минута - класическа машинация.

Преди това отново гол в 90-ата минута - машинация. Когато минеш наглостта си - не вървят добре нещата. Ще кажа единствено едно нещо: нарядите се вършат от човек, който живее и работи в Габрово. Георги Йорданов се споделя. Приканвам всички, безусловно всички в Габрово, които идват на мач, с тояги, със сопи да не го пускат, да го бият, каквото желаят да го вършат, тъй като това, което се случва с нашия тим и то в сюблимни моменти не се устоя ", съобщи Вуцов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР