Вратарят на националния отбор на Русия Игор Акинфеев може да

...
Вратарят на националния отбор на Русия Игор Акинфеев може да
Коментари Харесай

Хорхе Кампос посочи тримата най-добри вратари на Мондиал 2018

Вратарят на националния тим на Русия Игор Акинфеев може да се възползва от опита на селекционера Станислав Черчесов, който също е бил вратар. Това съобщи за ТАСС някогашният пазач на националния тим на Мексико Хорхе Кампос.
Домакините от Русия победиха Испания с 4:3 след дузпи (1:1 в постоянното време и продълженията) и се класира за четвъртфиналите. Акинфеев избави два удара от бялата точка на испанските футболисти.
" Акинфеев изигра превъзходен мач против Испания и има голям принос за успеха. Важното е, че Черчесов също е бил вратар. Той доста добре схваща Акинфеев, което е от изгода за стража ", съобщи Кампос. Мексиканецът обаче не включи Акинфеев в тройката на най-хубавите вратари на международното състезание по футбол в Русия. s " Най-добрите вратари на шампионата са Алисон (Бразилия) и Фернандо Муслера (Уругвай), които за четири мача позволиха единствено по един гол. Мога да отлича също Гийермо Очоа, който е номер 1 по отразени удари на шампионата ", сподели още Кампос. ВИДЕО ОТ МОНДИАЛ 2018 ВИЖТЕ ТУК! Мондиал 2018 1/8 кръг, неделя 1 юли  Испания 4:5краен резулат  Русия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР