Вратарят на Милан Джанлуиджи Донарума е все по-близо до подписване

...
Вратарят на Милан Джанлуиджи Донарума е все по-близо до подписване
Коментари Харесай

Донарума е все по-близо до нов договор с Милан

Вратарят на Милан Джанлуиджи Донарума е все по-близо до сключване на нов контракт с клуба, твърди " Сalciomercato ". След дълги договаряния, двете страни наподобява са постигнали единодушие и напълно скоро новият договор на стража може да стане факт.

От Милан не желаят да изтърван един от най-талантливите си играчи и по тази причина са ускорили договарянията. Смята се, че играчът се е схванал да подпише нов 4-годишен контракт, като ще получава по 7 милиона евро на сезон. Освен това от клуба са се съгласили да задържат и брат му Антонио, който пък ще подпише 3-годишен контракт със заплата от 850 хиляди евро на сезон.

Големият проблем в договарянията е била специфична уговорка, която играчът и неговите представители са сложили на масата. Донарума е желал да има уговорка, съгласно която да може да напусне клуба за избрана трансферна сума, в случай че той не успее да се класира за присъединяване в Шампионската лига. Шефовете на " Росонерите " дълго време са отказвали да включат тази уговорка в договора, само че най-после са се съгласили с изискванията на Джиджо.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР