Вратарят на Манчестър Юнайтед Давид Де Хеа вярва, че клубът

...
Вратарят на Манчестър Юнайтед Давид Де Хеа вярва, че клубът
Коментари Харесай

Де Хеа: Вървим нагоре

Вратарят на Манчестър Юнайтед Давид Де Хеа има вяра, че клубът е прогресирал спрямо предишния сезон. Той добави, че Оле Гунар Солскяер е главната причина за това.

Норвежецът записа 13 победи от 19 мача преди да бъде назначен за непрекъснат управител. След това формата на отбора падна и той приключи на шесто място в класирането. Де Хеа обаче недвусмилено сподели, че има вяра в бъдещето на клуба, защото подписа нов контракт и се обвърза с "червените дяволи " до 2023 година

"От момента, в който дойде, той вярваше в мен. От първата минута той имаше голямо отражение върху тима. Мисля, че спечелихме 10 от 11 мача. Всички имат вяра в него, това е най-важното нещо. Феновете са зад него, а той е управител, който познава клуба в действителност добре. Освен това сподели доверие в по-младите играчи ", съобщи испанският пазач.

Миналия сезон Манчестър Юнайтед имаше най-лошата статистика във връзка с отбраната от основаването на Висшата лига, като позволи 54 гола.

"Напреднахме доста в отбрана. Допускаме по-малко голове от предишния сезон. Играта ни се усъвършенства. Разбира се, когато се пазиме добре, това оказва помощ за цялостното ни възстановяване. Имаме някои страхотни играчи в предни позиции. Трябва просто да продължаваме да се развиваме ", приключи Де Хеа.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР