Вратарят на Манчестър Юнайтед – Давид де Хеа, е готов

...
Вратарят на Манчестър Юнайтед – Давид де Хеа, е готов
Коментари Харесай

Де Хеа намалява сериозно заплатата си, за да остане в Манчестър Юнайтед

Вратарят на Манчестър Юнайтед – Давид де Хеа, е подготвен да понижи заплатата си, в случай че това ще му подсигурява дълготрайно бъдеще на „ Олд Трафорд “, твърди The Sun. „ Червените дяволи “ към този момент задействаха опцията за удължаването на договора му с още 12 месеца, която ще го задържи в клуба до края на идващия сезон.

32-годишният испанец обаче би желал да остане и по-късно и се надява на нов контракт за най-малко три години. Сега изданието написа, че Де Хеа е оповестил пред шефовете на клуба, че желае да подсигури бъдещето си и не парите са водещи в обстановката, което значи, че е подготвен да понижи възнаграждението си, в случай че се постанова.

В момента той е най-добре платеният в отбора на „ алените дяволи “ с към 375 000 паунда на седмица и ще би трябвало да одобри орязване на заплатата с повече от 25 %, с цел да извърши желанието си да остане в клуба, добавя The Sun.

Мениджърът Ерик загар Хаг увери вратаря, че му има цялостно доверие и не търди негов заместител макар информациите, че „ алените дяволи “ се интересуват от стража на Брентфорд Давид Рая.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР